Atom

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Atomerna har alltid funnits. Atomer är nämnligen sådant som virrar runt överallt, till och med i denna text. När man upptäckte atomer blev alla människor rädda eftersom de trodde att Gud jävlades med dem. När Gud bedyrade sin oskuld så började människan acceptera detta fenomen och därmed lita på denna teori. Den som kom på teorin om atomer var en mentalpatient och drogmissbrukare som mitt i ett delirium kom på detta. Han sägs ha skrikit: "Det är atomer överallt, och den första av dem är kväve!". Hans namn var Frankenstein.

Utseende[redigera]

Egentligen är vårt solsystem en atom. Solen är mittpunkten och det som ger livskraft till de olika planeterna som egentligen bara parasiterar på Sol för att kunna upprätthålla balans. Den som styr Sol, som egentligen är en maskin är Dr. X. Han har sitt hemliga laboratorium på Island, i en vulkan. Alla planeter far runt i banor runt solen. Men de planerar en revolution, eftersom de vill fara till Andromedagalaxens Sol.

Periodiska systemet[redigera]

Periodiska systemet är en slag karta som innehåller en hemlig kod. Om man för samman alla bokstäver rätt ska de bilda meningar som visar hur man ska multiplicera siffrorna, den s.k. atomvikten. Om man någonsin kommer att förstå sig på periodiska systemet kommer det att kunna rädda liv. Det kommer leda till att barnen i afrika kommer kunna flyga och gå med i en cirkus. Då detta uppmärksammats kommer rika människor betala dem pengar för att de rika ska kunna transportera sig lättare. Alla svältande barn kommer då plötsligt få massvis med pengar. Då de fått pengar kommer de börja knarka och skjuta heroin, men de kommer att vara lyckliga.

Periodiska systemet togs fram av en svart man vid namn Nelson Mandela. Han ville att det skulle vara lika för alla människor, oavsett ras. Det var en kod, som ingen egentligen förstod sig på och Nelson själv glömde faktiskt bort hur han byggt upp koderna. Han hade upptäckt hur roligt det var att "boffa" helium. När hans hjärnceller var brända spärrade de in honom i 30 år. Det är fortfarande en gåta idag. Den som löser detta kommer belönas med en premuniation på veckorevyn.

Se även[redigera]