Bacon

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Bacon Världens Mest Kända Frukt ( Efter Bratwurst )

A .
Tysk Bratwurst Sopa, En Delikatess I Berlin


”Jag Gillar nog ändå Bratwurst Sopa Mer”

~ Fredrik Reinfeldt om Bacon
Bacon Bären har hyllas i flera dagar för sin förmåga att vara botemedlet för AIDS men även orsaken för HIV. Bacon bären ses som världens mest omtyckta frukt, efter bratwursten såklart som är världs känd sedan 2012 f.kr

Bacon bär växer på bacon växtens stam i klasar (Som bananer) up till en halv bacon skiva per klase. Växten är för det mesta grön, för växtens extrema höga nivåer av radioaktivitet sen incidenten i Japan 1945 när Mulle meck byggde atom bomber i sitt skjul i Japan, det är också anledningen för baconen steks när den växer.


Mulle Häck Incidentent[redigera]

A .
Mulle Meck Efter Incidenten


Det var 1945 6 Augusti när Mulle hade precis anlänt till hans lyx skjul ( enligt honom i iallafall, egentligen var det bara ett gammalt crack-house ) i Japan. Mulle hade förberett sig att göra en TV show där han visar världen hur man bygger atom bomber, och därför hade han fyllt "skjulet" med sina byggen... Klockan 8:15 så Slog Mulle in hans egna dörr till skjulet och snubbla på en mygga som satt och festa på en gammal Bratwurst som Mulle hade bjudit Reinfeldt på några dagar innan. Mulle föll iallafall med stil då han gjorde en backflip rätt på atom-bomb exemplaren, ni vet resten.

Mulle vakna upp 7 decennium senare med en bort sprängd röv, där efter så kallas olyckan Mulle meck eller Mulle häck incidenten.

Historia[redigera]

A .
En bacon planta

Bacon växten/plantan uppfans av Pac Wan i Japan Agusti 6 1945 Hiroshima, När han Stekte sin fläsk och sjögräs macka så bildades en genmodifiering av fläsket och sjögräset när Mulle meck incidenten hände. Pac Wan Dog den dagen av att halka på trappen när han skulle springa ut och visa den bort sprängda staden vilken upptäckt han hade hittat. Men hans slav Ronald McDonald tog plantan ur hans döda händer och stack till USA och öppna en restaurang kedja där han använde sig av baconen han fick av växten.Se Pac Wan för mer info om skaparn av bacon.