Bear Grylls

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Den där äter ju allt.”

~ Alla om Bear Grylls


”Efter 12 timmar ger du upp. Efter 24 timmar är du död. Om du inte är Bear Grylls.”

~ Discovery Channel om Bear Grylls
Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Bear Grylls.

”Han har vräkt i sig en massa insekter, och sen spyr han av ordentligt tillagade gettestiklar!? En arabisk delikatess!? En sån mes.”

~ TV-tittare om Bear Grylls


Bear Grylls är en brittisk äventyrare och världens coolaste snubbe. Han leder macholigan tillsammans med John Wayne, Clint Eastwood, Chuck Norris,Vladimir Putin och Jeremy Wade m.fl.. Bevis på hur häftig han är finns genom att han nästan aldrig har mössa på sig under vintern! Det behöver han inte heller, han är så het ändå. Särskilt när han springer.

Bear Grylls har varit med i de engelska specialstyrkorna och slogs i Irak i samma förband som James Blunt och prins William, hertig av Cambridge samt hans bror prins Harry av Wales. Det var när Bear lämnade Irak för att för skojs skull besöka jordens medelpunkt genom den isländska vulkanen Hekla som alla armeer blev skraja för talibanerna och stack hem igen. Visserligen var kriget redan vunnet, men nu kunde inte Irak bli något anglosaxiskt protektorat. I alla fall, nere i Hekla dräpte Grylls draken Katla och for djupare ner mot helvetet. Där kunde han bekräfta att Hitler gömmer sig i jordens mitt. Men att han därifrån kontrollerar ZOG kan starkt dementeras. Världen styrs av de som är kapabla till det, nämligen den ovan nämnda macholigan, och ingen medlem där är judisk, knappt ens pro-israelisk.

Väl värt att nämnas är även att i och med att han knappast är kräsen med maten är en riktigt bra förebild för dagens barn och ungdom. Delvis därför är han Öl-lands nationalhelgon, delvis för hans häftighet, men dock i huvudsak för att hans namn rimmar på "beer", vilket är hans enda förbindelse med landet över huvudtaget. (Om man nu inte är ett alldeles outbildat småglin så vet man att beer är engelska för öl.)


Unga år[redigera]

Grylls heter egentligen Edward Michael, men fick sitt smeknamn vid 2-3 års ålder då han ströp en björn till döds med sina bara händer. Emellertid tyckte han att det gick för lätt så han gick över till krokodiler och alligatorer och inte fan dog han som den där amatören Steve Irwin!

TV-karriär[redigera]

Allt i "Extrem överlevnad" görs på riktigt, inget spelas in i en studio efteråt, kritiken att det han gör är dumdristigt och farligt är helt obefogad. Tilläggas kan även att det inte finns något filmteam med, Bear Grylls tar hand om allt själv, som en riktig karl.

I serien "Worst case scenario" visar han hur man ska reagera i och hantera fullt trovärdiga och allmänt förekommande situationer. Utbildningsvärdet är alltså enormt, särskilt för den kommande postapokalypsen som enligt Jehovas Vittnen alltid är nära förestående.

Genomförda äventyr[redigera]

  • Han har simpelt gått till Mordor, sådant inte ens krigare som Boromir skulle klara av. Bear och hans polare Chuck Norris och Morgan Freeman brukar ha sina helgpicknickar där.
  • Resan till jordens medelpunkt.
  • Överlevt en resa till de svenska fjällen tillsammans med WILL FARELL! Nä fyfan, det var tufft till och med för Bear...
  • En hel del annat.

Det enda som Bear Grylls rent hypotetiskt antagligen inte skulle överleva är nog ett tretimmars kafferep tillsammans med ett gäng tjattrande feministkärringar. Men vem kan klandra honom?

Se även:[redigera]