Bert Karlsson

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Bert Ljung Karlsson också känd som Karlsson på golvet, född 21 februari 1976 till de lyckliga föräldrarna Anders Jacobsson och Sören Olsson, är en svensk skivbolagsdirektör, entrepenör, programledare, politiker och oskuld.

Under åren 1979-1983 var Bert vice diktator i Spanien, då den verkliga diktatorn var på laserbehandling för att ta bort oönskad hårväxt från tånaglarna. Bert blev dock ersatt av en annan reserv på grund av hans försök att, tillsammans med en kollega, smuggla in dementa farmödrar i högkvarteret.

1991 startade han tillsammans med sin kompis Åke partiet Ny demokrati. Ibland gör han bort sig och blir grottmänniskan Milton, som till exempel när hans nöjespark Skara Vinterland gick i konkurs. Han har också sin egen talkshow på TV8, men eftersom kanalen inte har en enda jävla tittarjävel så vet inte en enda jävel vad den handlar om. Forskare tror att showen innehåller nynazistisk propaganda samt att den har en helt egen topplista full med rasistiska sånger framförda av dansband!

Bert Karlsson startade också partiet Legion wasa.

Bert har visat sig vara mycket positiv till fildelning.

Bert Karlsson största bedrift är enligt många att han stått modell för karaktären Wally i serien Dilbert.

Har även påståtts vara Gargamel. Gargamel är en figur som gjort till sitt mål i livet att fånga små figurer kallade "Smurfar" av dessa så kallade smurfar försöker han sedan att göra guld. Några kända smurfar är Sångsmurfen, Gitarrsmurfen, Trumslagarsmurfen och Homosexuella smurfen.

Bert Karlsson köpte även halva Ica, men förlorade det igen.

Bert Karlsson har en så enorm kroppshydda att den bara slås av Göran Persson, din mamma och Bobbarn Postok

Bert Karlsson har en bror, han heter Karlsson på taket.

Han lider av följder till övererektion samt en annorlunda åkomma vid namn Bert Karlssonsyndromet, som innebär att man ser ut och agerar som en gris under 3 timmar, 27 minuter och 18 sekunder varje dygn. Resten av dygnet ser han bara allmänt korkad ut.

Se även[redigera]

Alternativa fakta

Bert karlson levde en lång tid i en salladslök men tyckte att det var trångt med alla hakkors och flyttade ut. Efter 43 år i ett ekollon sprang han runt en kvart i bara strumporna (bara strumporna...) på Sergels torg och bestämde sig sedan för att bo i en fin lyxsoptunna på Östermalm. Som ledare för bantningssekten Ku Klux Klan, som kämpar för att alla ska ha ett BMI på 1337 och ha lakan på huvet, älskar han balsam i örat på fredagsmorgonar

Usama bin Ladin-romansen och "grädden"[redigera]

Efter att i flera decennier ha varit Usama bin Ladins KK blev de mer seriösa och gifte sig, inte med ringar, utan med semlor som de lade i vänsterskorna och därefter i örat i en månad för att mogna. Efter mognaden av öronsemlorna råkade de båda tappa byxorna och stoppa kuken i örat på Hanna Montana. Dem försökte ta ut de men de åkte bara in igen. Efter drygt 3 år dog Hanna Montana för att hennes huvud hade fyllts med så mycket "grädde" som Bert sa i rättegången. Hennes död firades över hela världen och det gjordes små "ta mig i örat" dockor. Så klart med medföljande Bert och Usama och en stor flaska hemmagjord "grädde"

Nazikyssen[redigera]

Bert råkade under sitt mycket seriösa förhållande med Usama bin Ladin dra ner byxorna på den inte alls rasistiske och nazistisk Jimmy åkerson och köra han hårt som fan i röven i några hemska dagar, anledningen till den långa tiden var att kuken fastnade men efter några dagar var det så mycket "grädde" i rasisten så de rann ur näsan på han och de gick till slut att få ut kuken men Jimmy blev tyvärr gravid och efter några månader kom lilla Carl Bildt till världen. Jimmy krävde åtskilliga miljoner för att vara tyst och att mata avkomman/avföringen med ögon.

De fattiga kanadensiska barnen[redigera]

Bert har en mycket dålig vana dock, presis som Jesus, Fredrik Reinfeldt och Darin gillar han att titta på fattiga pojkar som arbetar, han åker ofta till fattiga länder som Canada, Norge, Tyskland, Nigeria, Eritrea, Kambodja, Ecuador, Fiji, Armenien, Nordmakedonien och Japan. han har dömts om och om igen men altid klarat sig då åklagaren hittats död, med "grädde" i huvet. Bert har fått Nobells Freds pris för sin geniala upptäckt om barna odling man trycker helt enkelt ner 2 barn av olika kön och lite mat i jorden och väntar några år.

Kanin terapi[redigera]

Bert uppfann även en helt ny sorts sömn terapi, han cyklar på en enhjuling i en kanin dräkt med kamoflage mönster. Efter några dagar däckar offret och han kan börja stoppa in "bananen" i örat på offret. Han har ofta denna dräkt när han voldtar papegojor och andra katt djur som tex de ökända norska flyg elefanterna och vesslor.

Skådespelare[redigera]

Han spelade Sune i Sune på bilsemester där han får lite...sexuella...förhållanden...med han som spelade drömtjejen Nicole, Autumn Afternoon och ja...dom knullade helt enkelt i scenen där Sune och Nicole är där i bilen och Sune blir lite psyko. Båda två ersattes av Tom Cruise och Sylvester Stallone efter det.

Andra världs kriget[redigera]

Bert döljer ofta de faktum att han den 31 Augusti 1939 på en fylle fest med Hitler sa de välkända orden "ja är jude kom och ta mig!" vilket gjorde Hitler så rasande att han genast satte sig och skrev en arg lapp som han sen satte i sin egen panna, dagen efter såg han lappen och trodde den va till han och ville dölja konflikten med nått litet som att döda alla i hela världen.


Myten, legenden, katastrofen[redigera]

Vad många vet men inte ofta talar om är inte bara Bert över huvudtaget utan speciellt hans hämska katastrof karriär som sångare. Några av banden han sjungit i är, Iron maiden, AC DC, Black Sabbath och framförallt Slipknot. i slipknot där hans var längst, 1 HEL vecka, behövde han inte ha mask som de andra då han redan ser så misshandlad ut. i Black Sabbath när han han skulle slå sönder en gittar på scenen råkade han slå sig på sin korviga lilla lilltå och grät i en halvtimma och sen en kvart extra för att folk kasta flaskor på hans lilla huvud. han missförstod ochså grovt hela iron maidens image och satte sig själv i en riktig "Järnjungfru" vilket förvånade nog skapade vissa skador vilket han fixade med semlor gjorda av potatis och kattmynta.

Narkotika monstret[redigera]

Bert kontakter inom gråsugge-pung-kulors försäljningen är välkänd och han är helt klart den största langaren i världen av torkade gråsugge-pungkulor. det var länge många som trodde att dem inta hade några kulor men eter att ha trampad på en gråsugga för att de om de gjorde ont och många års studier är det fortfarande ej bevisat men Bert röker själv och säljer vidare kulorna ändå. effekten av att röka kulorna sägs enligt Bert vara som att få en kondom över hjärnan och sen dunka nån ordentligt och sedan se skogs nymfer, fransmän och advokater som aldrig ljuger och andra hemskheter som föräldrar hittar på för att lura mormor och morfar i de senila dagarna.

Bluffen[redigera]

Bert åkte fast 1926 då han klätt ut sig till alla i ABBA, Charlot Perrelli, Carola och de andra för att dra in mer pengar till semlor och för att köpa ost kondomer gjorda av grepe frukt älgar från de kanadensiska alperna, dock kan han ibland köpa den billigare varianten gjort av blå val sperma från de finska öknarna, de är mycket billiga då en sådan val spermie är 70-95km lång och 63 km bred och de kommer 3-96 spermier per utlösning, blåvalen dör oftast efter som den endast är 15 meter bred och 1 meter lång. Bert har även dödat med kondomer i hans special storlek dvs 3 cm lång 5 cm bred genom att sätta på sig den och visa sig naken för en främling som då dör av skräck och spyr upp naglarna. Bert njuter även av att fylla ballonger med yoghurt och lägga i örat på katter och sedan fiser dem i munnen så de blåses upp som en ballong och flyger upp i luften. Bert tänder även på döda träd och brukar dunka på dem på onsdags kvällarna. Han har även fyllt en sten med smör.