Big Bang

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Desinformation
Psyklopedins lurendrejarserie — avslöjar för Dig all världens falsarier
Big Bang
Grundämne
Universum
Dunderhonung

Big Bang även kallad Stora Smällen, Stora Smisket och Stora På Smällen, är ett falsarium som de onda vetenskapsmännen har hittat på för att förringa det faktum att JHVH skapade universum för 6000 år sedan. Enligt Big-Bang-teorin, så skapades universum för hela 13700000000 år sedan (!!) av en het kvark-gegga som expanderade kraftigt i någon peta-sekund i den s.k. Stora Inflationen, något som ger vid handen hur fantasilösa vetenskapsmännen är i sin namngivning.

Som en stor förgrundsfigur för detta falsarium framstår den katolske prästen Georges Lemaïtre, något som knappast är ägnat att förvåna i en sådan så kallad kyrka. Hans kätterska idéer spreds till judar, ateister och andra opålitliga element. Exempelvis hade Big Bang sin stora förkämpe i Albert Einstein, i Edwin Hubble och andra lösdrivande element som lyckades dupera politikerna att de var vetenskapliga, intressanta, produktiva och så vidare.

Georges Lemaïtre hade tagit litet för mycket av nattvardsvinet, när han började hallucinera om ett urämne vid sidan av de fem verkliga grundämnena jord, eld, luft, vatten och de vises sten. Detta urämne kallade han betecknande nog ylem, vilket för oss förståndiga människor naturligen alluderar till ljudet av galna hundar som stryker runt huset. Vi ylar glatt i korus åt dessa dårar som påstår att universum är äldre än 6000 år då Gud skapade världen genom att avge ordet.