Bolsjevik

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG

”Här köpte jag mitt första skägg.”

~ Vladimir Grigori Ras-Putin om Bolsjevik

”De har j*vligt sköna hälleflundror.”

~ Göran Persson om Bolsjevik

Bolsjevik eller Bolsjeviken är en fiskareby på Jan Mayen i porra Söderhavet. Bolsjevik gundades den 7 november (24 oktober enligt den julianska kalendern) i oktober 1917 av en fiskare vid namn Valdemar Laenissen och hans tvillingsyster Nikita Krustjov. De två drack sig stupfulla på träsprit som innehöll kalvfond och grus, och därefter råkade de göra barn med varandra. 1923 hade befolkningen stigit till 125 000 invånare, vilket är tiodubbelt så mycket som New York.

Bolsjevik på Jan Mayen blev ganska snart en betydande världsmetropol och 1959 uppmärksammades att man fångat världens största Hälleflundra, den var lika stor som en Volvo 745 och fick hissas med lyftkran. Man döpte den till Djur i Margarin. Hälleflundran såldes till Göran Persson som skulle använda den när han duschade...

Sedan den 7 november 1997 är Bolsjevik Jan Mayens officiella hufvudstad och regeringen, vars ledamöter alla är med i Bolsjevikpartiet, styr landet. Man har byggt skyskrapor av pepparkaka som är upppemot trehundra metyer höga och befolkningen har uppnått tjugo gånger Peking. Officiella språk är arabiska och transpirantoska. Man har också blivit ledande inom världens industrier och producerar 3000 sprakastickor om dagen i världens största fabrik med 750 000 arbetare. Dessutom licenstillverkar man den finska bilen Saunauto, under namnet Dodge Polara.