Brasilien

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Brasilien.

The Carnival och fotboll i Brasilien är en demokratisk diktatur storslaget känd över hela världen som det land i framtiden utan framtid, särskilt som trots att en av de största områden som vi planterade i världen, bildas genom ett folk som är extremt lata skurk Oavsett rikedom och snabb.

Det finns teorier om att det bästa av dem skulle försöka stjäla något när allt det är möjligt, även om det slutar alltid hamna i förlust.

Även om vissa hävdar motsatsen, skulle detta vara den mark där Dick Usel skulle komma.

Ekonominė[redigera]

Den brasilianska ekonomin är baserad på alkohol, jordbruks-transgena produkter, karneval och fotboll, samt skvaller om politikerna i regionen.

Mycket tyder på att den verksamhet som bedrivs i landet, är ingen lika lukrativ som uppsägning i landets tabloidpressen.

Dessutom finns det rapporter om att detta skulle vara en av de minst säkra platser att investera, särskilt för dess närhet både politiskt och geografiskt i förhållande till länder som Kuba och Venezuela, känd för att inte ha den minsta respekt för andras rättigheter.

Det har rapporterats att dess valuta, Real, skulle vara den surrealistiska citera Kr 4, och det faktiska priset för pengarna verkligen skulle vara Kr 3 eller mindre. BRASILIEN ÄR ALIENS, ALIENS GO HOME!

Politiken[redigera]

Den brasilianska politiken är känd som en ödemark av idéer där det råder är den som har markerats kort där parterna inte är helt enkelt att få finansiering och valresultat.

Är information som från tid till alla brasilianare är tvingade att rösta, vare sig de gillar det eller inte, vid äventyr anställning eller någon rättighet de har i fråga om medborgarskap.

Dessa visar demagogiska, vars lista interfolierade och delas mellan kommunala och linjetrafik, som inträffar med merge vartannat år, att mandaten diskuterade varar mellan fyra och åtta år.

Ibland finns folkomröstningar i frågor som ex tempore oskyldiga nationell betydelse, såsom återställande av monarkin eller förbud mot skjutvapen i landet, som inte vanligtvis välkomnas av dårar som är skyldig att rösta i valet löjligt.

Den bör också omfatta dessa visar en enorm summa pengar i åsikter om TV, skyltar, broschyrer och alla möjliga visuella föroreningar, och det råder debatt om hur pengarna kan användas bättre använt (eller inte).

Musiken[redigera]

Den brasilianska musiken är känd för att vara en av de mest irriterande i världen, långt överträffar den hårdhet ljudet av grupper som ABBA till exempel.

Enligt uppgift, skulle detta vara ett sätt som vanligen används för att sprida politik melodi och text dålig, så det är ännu endast används för inhemsk konsumtion, även om det finns en legion av utländska masochister villiga att lyssna på sådana sopor musik.

Det finns rapporter om att mycket av sin inspiration av bokstäverna skulle grundas på dagligen, och så även de bokstäver som har samma intellektuella fattigdom som råder i landet.

Geografi[redigera]

Geografi Brasilien är sammansatt av ett stort område missriktad vars storlek är nära att matcha territorium någon Europa.

Är information som hela detta område skulle vara känd av värme som liknar vad som händer i öknen Sahara, med viss fördel i och med ha en stor minskning av vatten, som kan lindra vissa av de obehag som orsakas av klimatförändringar så fientlig.

Det är dock önskvärt att undvika just detta område under sommaren i Europa, bara för att denna tid sammanfaller med den period av torrhet i stora delar av landet, där ändamålet kan orsaka allvarliga andningsproblem folk vana vid att få med torra klimat och torra säsongen.

Mediabranschen[redigera]

Mediabranschen består av lägsta kvalitet stationer, känd för att göra mycket låg nivå program i ett försök att tvinga folk att hyra en version av betal-TV eller att surfa på webben.

Visas som en stor framgång i att använda siffran xSilviox xSantosx kända för tortyr tv och sälja lotter med hans privata TV-kanal.

Även om de får den enorma framgången för horor som betalas ut i lokala medier, till exempel skådespelare i såpoperor och tunn, som vanligtvis bär kläder som folk från PETA inte godkänner.

Säkerhet[redigera]

Säkerhet i Brasilien är känd som en av de värsta i världen, och i vissa fall är desamma som för att visa det bästa sättet att stjäla de oförsiktiga.

Ryktet säger att den största prestationen den lokala polisen är helt enkelt att döda på måfå, utan hänsyn till om personen är oskyldig eller ej, förutsatt att det är bevisat att den är dålig och att familjen helt enkelt inte skulle kunna samla en fet pension för livet i rättvisa.

Som vi kan se är detta en mycket riskfylld plats för turister, trots alla försök att övertyga dig annars (eller inte).

Telefon och Internet[redigera]

Telefoni i Brasilien är känd för att vara en av de dyraste och av sämre kvalitet i världen.

Enligt rapporter kan välja mellan fyra mobiltelefonoperatörer och brasilianare skall behålla alla alternativ för att undvika risken för slut på linje att tala.

Med tanke på att landet är en av de platser där anslutningen är dyrare, kräver utgifter på minst motsvarande 400 Kr (löpande utbyte overkligt) att skapa en anslutning är minimal.

sociala rörelserna[redigera]

Den brasilianska sociala rörelserna är kända för att vara ett viktigt fokus för vandalism och de stora ekonomiska skillnaderna i landet, visar praktiska lösningar för att lösa detta problem.

Innehöll uppgifter som skulle drivas av en tendens av politiska grupper, ofta minoriteter i allmänhet, försöker kraft att försvara sina intressen för att matcha dem i fattigdom.

Det finns rapporter om att dessa grupper verkligen är intresserad av att förvandla landet till ett nytt Sovjetunionen, och ledarna för dessa rörelser skulle vara mer intresserad av byråkratisk makt som kan ge.

Slutsats[redigera]

Trots all den information som förmedlas av media, bor i Brasilien kan vara en oerhörd fast, såvida du är en äventyrare villiga att ta risker i onödan.