Carl Bildt

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Carl Bildt Politiker
Ämbetsperiod: 1888-1889 & 1979-Jordens undergång
Företrädare: Joakim von Anka
Efterträdare: Krösus Sork
Födelsedatum: 31 Februari 1849
Födelseplats: Halmstad, Norrland
Maka/e: Carla Bildt (såklart)
Politiskt parti: Moderaterna

”Han har i alla fall aldrig köpt en Toblerone för era skattepengar!”

~ Fredrik Reinfeldt om Bildts brott mot folkrätten.

”Som adelsman borde jag vara immun mot lagen, precis som kungafamiljen.”

~ Carl Bildt om sina brott mot folkrätten.

”Bildt är ju så jävla dålig.”

~ Göran Persson

”Ack, Kal Bild passar att bli målad på bild.”

~ Martin Ljung

”I Sovjetryssland vill Irak invadera DIG!!

~ Rysk revers

Carl Bildt är Sveriges nuvarande utrikesminister och tidigare statsminister. Bildt är adelsman, vilket innebär att han är lite finare och bättre än vanliga människor. Carl Bildt är naturligtvis moderat eftersom det är det enda partiet som behandlar adeln med den respekt de förtjänar. Carl Bildt är gift med en adelskvinna, vilket är ett grundkrav för en kvinna att få gifta sig med honom. Huruvida Carl Bildts medverkan i svartingars massdöd i Darfurkonflikten i Sudan är ett brott mot folkrätten eller inte råder det delade meningar om. En del menar att svartingar inte räknas som människor medan en del helt förnekar att det har hänt och ett fåtal menar att det faktiskt rör sig om ett folkrättsbrott. Den största orsaken till att Bildt ändå får sitta kvar är antagligen för att han är så charmig och folkkär, även för vänstermänniskor. Bland annat så har han en charmig dialekt, och så har han visat sig ha ett visst sinne för humor. Dessutom är han en modern och ungdomlig bloggare, så det går helt enkelt inte att hata honom!

Fakta[redigera]

Nisse Darwin Carl Bildt, född 31 Februari 1849, är en svensk AntiPerssonarbetare och ägare av Systembolaget. Han var, under aliaset Gillis Bildt, politiker 1888-1889.
Efter det tog han en lång paus på stränderna på Hawaii, och kom tillbaka 1979 till sitt parti. 1986 blev han ledaren för Moderaterna, vilket han tog mycket hårt. Han ville nämligen ha blivit det först 1989, 100 år efter att han var det sist.
P.g.a detta kommer han hämnas på alla i sitt parti.

Carl Bildt hävdar att påståenden om att han kan andas saknar belägg : "det står ingenstans att jag gör det" säger han.

Carl Bildt är gift med häxan och ruggugglan Anna Maria Corazza Bildt.

Annat hat[redigera]

Bildt hatar Göran Persson, och har önskat att denne blev mald till majskorn som han kunde stampa till gröt.

Men i hemlighet ville Bildt sätta Göran Persson. Fast han vågade aldrig uttrycka sina äkta känslor för någon. Han brukade också gå på toaletten ibland, när han var nödig.

Olagliga relationer[redigera]

Carl Bildt hade många olagliga relationer under 1980-talet. Han hade gift sig och sedan skilt sig med Elvis Presley. Många ansåg att han var en född bög. Men köns-knullsexpertet Lisa Roberts i Miami har annan fakta. En äkta bög skulle brytt sig om elvis, men Carl Bildt brydde bara sig om sig själv. Senare efterforskningar visar också att Carl Bildt var prostituerad.

Vissa menar också att han var gift med den prostituerade Alexander Skarsgård. Men uppgifterna har inte offentliggjorts. Det sägs att Carl brukade klä sig i en björnndräkt och ryta åt Alexander, som i sin tur brukade ta på sig sina vampyrtänder från true blood och bita Carl innan de gick och bonka i skogen.