Carola Häggkvist

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Hon behöver en hjärna.”

~ Fern Flare om Carola Häggkvist

Carola Häggkvist (Gustav Sandberg) är en svensk hårdrockssångerska. Hon är även känd som Skråla Häckvift av hennes fans, på grund av hennes tendens att skråla och vifta på häcken. Hon är en av de bäst ansedda hårdrockssångarna i hela världen. Hon har även sålt platinum med sin skiva Iron Maiden. Många tror felaktigt att det är just dansbandet Iron Maiden som gjort den skivan. Men den enda anledningen till att folk tror det måste vara det infernaliska Wikipedia som vilseleder människor med sin skit.

Carola tror att hon kan sjunga. Hennes anhängare tror likaledes att hon kan sjunga. Som hjälp har hon en gudstro (inköpt på Clas Ohlsson Insjön, september 1967) och en väl tummad bibel som Dödens ords medlemmar (6000 stycken) alla har fingrat på. Varning för bakterier alltså. Carola har stått ut med mycket under sitt liv bland annat har hennes dåvarande livskamrat Runar hellre skjutit rådjur i sovrummet än ägnat sig åt henne, det måste kännas det förstår vi, det har varit synd om Carola samtidigt som hon ibland har hänfallit åt just synd. Hon har vid upprepade tillfällen observerats drickandes till exempel Coca Cola UTAN sugrör - det är sådana saker som upprör och gör att hennes popularitet bland ungdomen sjunker drastiskt - ett annat skäl är att hennes ungdomliga beundrarskara numer har en snittålder runt 62 år. Jaja det är inte lätt alla gånger. Ibland framstår hon som en Främling Mitt i ett äventyr för oss, som är Fångad av en stormvind i Evighet.

Det är inte bara för hårdrocken som Kar-Ola är känd, hon är även känd för att vara den i Svarige som har flest parkeringsböter. Hon har själv medgett att hennes samling sträcker sig långt över 20 stycken. Hon ser felparkerandet lite som en sport och har sagt att hennes slutliga mål var att komma upp till det magiska 100-parkeringsbotsträcket.

Carola dog den 8 mars 2045 i Kiruna efter ett framträdande i Melodifestivalen. Många tror dock att hon snart kommer att återuppstå med hjälp av sin gudstro.

Carola tycker även det är kul att föna håret på scen, vilket vi har fått skåda ett antal gånger på scen. Svenska folket undrar fortfarande varför, men vi älskar det och brukar själva föna håret, hihi.

Carola är snygg som få och vill att alla ska börja använda botox eftersom Gud sa det till henne en natt när hon var uppe och åt potatishalvor på burk som nattmål. Hon har uttryckt att Gud stod vid hennes strippstång, såg på henne med en kåt blick och började predika om botox.

Låten "Tommy tycker om mig" var en terapilåt som Carola sjöng, som handlar om den förbjudna ungdomskärleken till Tommy, som Carola förvägrades träffa av sina föräldrar eftersom Tommy inte var medlem i Dödens ord. Som tur var träffade hon dock senare Mickey på församlingsfikat efter en predikan, och han var åtminstone helt okej.

Carola är även känd för att för att vara en riktig provokatör (se troll). Till exempel har hon alltid varit aktiv i Melodifestivalen samtidigt som hon varit öppet homofob. Ett annat exempel är att hon som ung var medlem i Svenska Kennelklubben samtidigt som hon bar pälsjackor från dalmatiner, samt jobbat på dagis samtidigt som hon varit öppet pedofil.

Carola tillhör de vandödas krets.

Karriär[redigera]

1983[redigera]

Hon vinner den svenska Melodifestivalen och kommer på andra plats i Eurovision Song Contest med Främlingsfientlighet. Observerats drickandes Mona Tumba bantadryck med sex sugrör brevid.

1986[redigera]

Många tonåringar tokrunkade til posters av henne. Observerats drickandes Coca Cola UTAN sugrör.

1988[redigera]

Observerats drickandes mjölk UTAN sugrör.

1991[redigera]

Hon vinner den svenska Melodifestivalen och segrar även i Eurovision Song Contest med Fångad av en turnado. Observerats drickandes Coca Cola UTAN sugrör

1996[redigera]

Carola deltar i sångtävlingen i OS 1996 och tar guldmedalj före USA och Förenta Arabeniraten....

1999[redigera]

Hon spelar in julskivan Jul i Betlehem. Observerats drickandes dadelsaft UTAN sugrör.

2002[redigera]

Är föds den skånske lallarna Calle och Mågge

2005[redigera]

Carola kastar en kruka på en oskyldig dam i publiken på Skansen, skyllde sen på sin kokain langare Gud, med tanke på hur mycket hon hade sniffat den dagen är det väl nästan okej! Damen i publiken fick senare Guds nummer!

2006[redigera]

Hon vinner den svenska Melodifestivalen mot Linda Bengtzing med sin låt Dase Degen. Det var avgörande mellan hon och Carola som skulle komma vidare till Eurovision Song Constest.

2007[redigera]

Observerats drickandes öl UTAN sugrör. Hon dopade sig i Mello detta år.

2008[redigera]

Carola ställer, tillsammans med Andreas Johnson, upp i Melodifestivalen med dansbandshårdrockslåten "Fyra Bugg & en Cool Carola". Carola observeras drickandes Coca Cola MED sugrör på scén. Carola blev dock utslagen ur tävlingen av etnosnoppgruppen Norrman, som sedan kastar ner henne bland publiken, och sedan drar upp henne igen. Därefter blir hon bränd på bål mitt på scén på grund av tidigare personliga konflikter. De flesta som ser det känner inte igen henne utan trodde att det är en flicka ur publiken som drogs upp från scénen och brändes. Efter det kastar Norman en stor blomkruka tagen från scenen rakt på Carola så att hon dör. Cinder Glow var med där också och dopade sig rejält.

2014[redigera]

Carola ställer upp i Så mycket sämre. Observerats dricka Coca Cola UTAN sugrör.

2018[redigera]

2018 ställer hon upp i Melodifestivalen med låten Livet är Guds härliga plan och kommer tvåa. Etta blir Benjamin Ingrosso med låten Fuck you off. Observeras dricka Red Bull MED sugrör.