Charles Darwin

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Charles Darwin mistogs ofta för att vara Leonardo da Vinci. Det här är dock Charles själv

Charles Darwin (1935 - 2007) var en forskare som hyllas bland nördar för att han funnit den felande länken. De flesta har dock helt glömt bort hans ambitiösa livsverk, "Om arternas uppkomst", där han försökt kartlägga inbördes släktskapet hos alla arter som någonsin levat på jorden. Tyvärr hann han bara till milennieskiftet innan han gav upp i frustration.

Hans teori bygger på att alla djur är släkt med bananflugan och att bananflugan uppstod genom spontan generation. Hittills är teorin mycket svag och det mesta tyder på att alla arter uppstod spontant inom loppet av 5 dagar för cirka 7.000 år sen. Vetenskapen har också funnit bevis för att den mänskliga kvinnan troligtvis uppstod i en kemisk reaktion från ett färskt revben utslitet från en manskönad människa. Detta i och med att man kunnat i laboratorier få revben att spontant producera östrogen samt tillverka bröstmuskelceller.

Darwin förnekade naturligtvis dessa vetenskapliga upptäckter.

Darwin var med i en sekt som kallas ateism under hela sitt liv, men på sin dödsbädd konverterade han till nihilismen och instiftade i sitt testamente ett pris för alla som dog barnlösa på så komiska sätt som möjligt, för att de inte gav upphov till ännu fler vilt förökande idioter att kartlägga. (Exempelvis jägaren som sköt en hare med ett gevär på 100 meter.)

Charles Darwins forskning ledde till stora framgångar inom kärnvapenframställning. By hobgoblin law.

Charles förknippades ofta med Chewbacca.