Coldplay

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”När jag upptäckte Coldplay, upptäckte jag också fiskpinnar”

~ Carl XVI Gustaf om Coldplay

Coldplay är från början ett projekt skapat av den katolska kyrkan, med avsikt att konvertera minderåriga heterosexuella pojkar till fullblodsbögar. Det var påven som tillsammans med Leo och Steve ballmer startade projektet för personligt bruk, då de tröttnat att "alltid ge, men aldrig ta" som Leo formulerade det hela i sitt tacktal vid rosabandet galan nyligen. Efter att Leo gjort projektet offentligt ökade intresset markant och den katolska kyrkan räknas numera som en av de starkast lysande stjärnorna på trafficking himlen.

Men projekt:coldplay skulle, liksom många andra uppfinningar, visa sig ha sin baksida. Det var när man skulle transportera coldplay till nya lokaler med mer homo-erotisk stämning (för att på så vis kunna öka effekten) som bussen av okänd anledning tappade kontrollen och körde rakt in produktionsbolaget och tv-kanalen MTV's högkvarter. Tv-bolagets vd såg hur snabbt coldplay konverterade även de allra manligaste till fullblodsbögar och bestämde sig för att utnyttja den nya upphovsrättslagen som säger att om gråtande personer ( med öppna, infekterade sår ) eller patetiska band befinner sig på privatägd mark så tillhör de automatiskt markägaren.

Den onda VD:n använde sig av sin tv-kanal, som nästan alla i hela världen ser på, för att marknadsföra coldplay som ett band. VD:n hade tagit fram ett motgift till coldplay, ett band bestånde av gamla grogg-luder som han döpte till pussycat dolls. Motgiftet gjorde de utsatta männen intresserade av smaklösa kvinnor och RnB. ( Det skulle senare även visa sig att bieffekter som t ex crackmissbruk samt försämrat vokabulär skulle återfinnas hos alla som behandlats av de s.k "fittkattsdockorna". ) Men VD:ns terrorplan lyckades aldrig, då han hade glömt en liten ack så viktig punkt:

  Att ingen person som inte var av kvinnligt kön eller led utav medfödd homosexualitet skulle lyssna dessa 30 sekunder av
  Tortyrliknande popmusik som krävdes för konverteringen, utan att av självbevarelsedrift byta kanal.

Fiaskot var ett faktum, och i ren panik försökte VD:n att göra ett nytt band som genom att sjunga om död och andra officiellt häftiga saker skulle få män att lyssna i de 30 sekunder som krävdes. Han kallade bandet Kent. ( ett latinskt ord som fritt översatt betyder: "fullblodsbög". ) Kent lyckades inte heller hålla någon större mängd män kvar tillräckligt länge, men överlag så var det en förbättring från den första versionen.

VD:ns lycka skulle dock inte bli långvarig, eftersom en stor grupp av trångsynta och intoleranta människor ( bl a gamla rasister och amerikanska patrioter. ) gått ihop av rädsla att det ökande antalet homosexuella skulle göra hetsjakt och diskriminering av dem i princip omöjlig. Motståndsgruppen lyckades lägga beslag på båda banden, och förstöra de innan alla blivit fullblodsbögar. Hjärnan bakom det hela lyckades tyvärr fly och i dagsläget är det ingen som vet vart han tog vägen. Amerikanska regeringen misstänkte att det var kommunisterna som låg bakom det hela och förklarade då krig mot alla länder vars regeringar försökte hjälpa de fattiga i samhället misstänkt mycket.

Men det spåret var fel har det nu visat sig, då flera år av intensivt sökande på internet gav utdelning för den grupp av Microsoft-anställda som fick uppdraget att lokalisera "Coldplay-mannen". Det var när en av de samlade experterna bröt mot reglerna och använde sig av "Google" istället för "MSN live search" som han upptäckte att VD:n skrev en blogg. Han berättade i den att han inte gett upp, tvärtom så skulle hans senaste projekt precis börja testas på riktiga människor. Han berättar att V.3 beta till skillnad från de tidigare är en soloartist, som riktar sig till män upp till 20år och i skrivande stund testas på en gymnasieskola någonstans i landet. Förutom de funktioner som tidigare versioner haft, så förklarar han att V.3Beta är den första som är direkt dödlig. Polisen misstänker att v.3beta inriktar sig på offentliga platser där den spelar sin musik tills de närvarande tappar livslusten och helt sonika tar sina liv. Trots att man i smyg använt googles söktjänst den här gången har man inte lyckats skaffa sig mer information än det han berättar i inläggen, det spekulas dock i om bloggens namn: "direkmusik" kan betyda något och det är på det spåret alla resurser ligger nu.