DC-skor

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

DC-skor är skor som är uppbygda av formen på toapappers-rullar, och är stoppade med avföring från höns och kor. Dessa skor är svindyra, och bara bortskämda skitungars föräldrar orkar fara på stan och köpa dem.

DC-skorna var egentligen lämpade för skejtare, men eftersom att skorna var för klumpiga och att ingen kunde stå ut med stanken, blev det slemhögar som fick bära skorna istället, eftersom att slemhögar för det första inte har något luktsinne eftersom att deras näsa är för utsatt av axe-parfym. Slemhögar använder upp två flaskor per morgon, i genomsnitt.

DC-skornas ursprung[redigera]

Allt började med att för ca. 10 000 år sedan så fick en neandertalare iden om att man kunde sätta runda saker på en bräda för att det är coolt. Detta var innan hjulet uppfanns. En annan neandertalare fick en idé om att man måste ha på sig något på fötterna då man håller i brädan med runda saker, annars så är man en nörd. Så den andra neandertalaren, låt oss säga att han heter Bertil, och att den första hette Kurt, tog ett par träd, högg ner dem, lät hans get tugga på träet ett tag, sedan lät han sin mammut, Ubbe, stampa på det nytuggade träet så att det blev platt, och vips, så hade han en toarulle. Bertil gjorde ett hål i toarullen som man skulle ha foten i, och sedan tog han lite höns-skit och koblaja och kletade på utsidan av toarullen. Sen tyckte Bertil att det saknades någonting på "skorna", så han tog Dumburkarnas Cykelklubbs-loggan och klistrade på "skorna". Då tyckte han att han var klar.