Dan Andersson

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
 Svårt att förstå att han faktiskt är en terrorist med större vapenarsenal än Shinji Mikami
/Idorf


Dan Andersson under kodnamnet Lillebror är en framgångsrik Terrorist inom Nordens gränser. Hans kumpan, Karlsson på taket är ledaren i deras PRT duo . Det går rykten inom PRT om att han snart kommer att gå över till slasheravdelningen av PRT. Denna teori får stöd tack vare att deras duo en gång sammarbetade med Jason Voorhees och Michael Myers under förstörelsen av Gröna Lund.


Tidigt Liv[redigera]

Dan Andersson tros vara född 1436 i Los Angeles. Redan när han var liten var han en brottsling. Han stal godis och skyllde på sina föräldrar som blev halshuggna. Efter hans föräldrars bortgång bästemde han sig för att gå in i krimnalvärlden. Han började genom att förgifta Walt Disney(Vilket tyvärr var en bra sak) och Spränga Disneyland i luften.


Terroristliv[redigera]

Hans terroristliv började när han blev upptagen av PRT efter Disneyland bombningen. Han parades med Karlsson på taket och de började begå terroristdåd tillsammans. Inte mycket är känt om hans Terroristliv mer än att han gillar ost och att han var den som cybernetiskt förbättrade Karlsson på taket. Det går också rykten om att han har en arm av rotmos och AB skum.


Terrordåd[redigera]

Goda dåd[redigera]