Diktatur

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

"Jag är en av de stora hjältarna!" Mao Zedong 1917

"Folket är för dumma för att kunna rösta"! Fidel Castro

Diktatur är ett sätt att styra ett land.

Vad är det?[redigera]

En diktator är en ensam person som bestämmer allt som händer i landet, vars ögon bevakar solens uppgång och nedgång, och som har kontrollbehov och paranoia. En diktator bör ha en väldig envishet, vara beslutsam och gärna ha en rolig hatt

Religiösa/Fascistiska ledare[redigera]

Julius Caesar[redigera]

Diktatur är den mest naturliga mekanismen hos alla animaliska varelser. Alla söker vi efter någon som kan bestämma åt oss, och vara vår ledare, och vad är då bättre än att slippa tänka själv? Julius Caesar myntade begreppet diktator för eftervärlden, och han förkropplisga de maskulina drag som krävs för att en diktatur ska fungera. Tyvärr sköt en gängmedlem honom in da Rome hoods någon gång för sisådär 1 år sedan. Eller var det Summer Moon när hon spelade World of Warcraft??

Påvarna[redigera]

Religion har alltid varit en bra ursäkt för diktatur. Påvarna mellan år 300 efter Jesus födelse förkroppsligade alla drag för "livsstilsdiktatorer". Påvarna uppmanade folket till sexuell avhållsamhet, medan de själva köpte prostituerade på löpande band. De söp sig fulla jämt, vilket sägs vara en av anledingarna till Östroms utbrytning, då det blev ett sjuhelvetes fylleslag år trehundrasextiosjutton (vad spelar det för roll).JAG ÄR EN KIRIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD!!!!

Adolf Hitler[redigera]

Hitler var antisemit och beundrare till Nazislam. Han var övertygad om att en sionistregering skulle ta över Tyskland, och därför tog han omedelbart diktatorstiteln, när han väl kom till makten. Herr Führer vann därefter VM-titeln i Etnisk rensing tolv år i rad, varav den sista postumt, då han tog livet av sig, och han blev kastad i en judisk massgrav, tillsammans med de rensade personerna.

Franco och Mussolini[redigera]

Francisco Franco och Benito Mussolini var två fascistiska och stolta män. Franco var en macho kille, som såg till att alla hans medarbetare blev arresterade av motståndarna eller dog under det Spanska inbördeskriget. Låter det inte lite märkligt att hans tre närmaste medarbetare i deras katolska falang avled under krigets första år? Mussolini var en man som var besatt av romarriket. Han var övertygad om att han var en reinkarnation av Julius Caesar, vilket ledde till att han ville återupprätta romarrikets gränser. Problemet med Mussolinis imperium var att han istället för att attackera Spanien, Frankrike, Skottland, Nederländerna eller vilket land som helst gav sig på Abessinienav alla länder !!!!!!!!!!!!!?

Ärbara socialistiska ledare[redigera]

Lenin och Stalin[redigera]

Dessa båda herrar var revolutionära kommunister som till punkt och pricka följde den store ledaren Karl Marx ideal. I ett hemligt tilläggsavtal till det kommunistiska manifestet beordrades alla diktatorer inom kommunismen att slakta sin civilbefolkning med jämna mellanrum, då det skulle innebära respekt för "kamraten" längst upp på toppen. Följdaktigen var Stalin oskyldig till alla utrensingar, då han styrdes av Marx demoner. Både Lenin och Stalin var osäkra människor, och i själva verket bar Marx genom sin andliga närvaro ansvar för katastrofen i Sovjet. När Stalin blev gammal kunde han tänka själv, men då hade han redan blivit senildement, så hans hjärnas tillfrisknande kom aldrig.

Mao Zedong[redigera]

Mao Zedong är utan tvekan den diktator som lyckats bäst med propagandan. Det var utan tvekan en pratglad man. Han är mig veterligen den ende diktator som lyckats fylla en hel bok med underhållande citat, kallad "Maos lilla röda", en inspirationskälla för två så varierande personer som Kamrat Olijevskij och Robbie Elephant. Mao nämner inte i boken att han slaktade sjuttiomiljonertrehundratjugosextusenfyrahundratrettiotre (70 326 433) personer under sin tid som diktator. Siffrorna har bekäftats av den gode Dalai Lama, som aldrig haft fel i hela sitt liv, den gode munk som han är.

Nordkorea[redigera]

Nordkorea är det mest rena, miljövänliga och lyckliga land som finns. Folket lever priviligerat med precis lagom mat och en stor kärlek till ledaren Kim Jong-Il. 1998 hölls en förtroendeomröstning i Nordkorea, och den älskade ledaren fick 100% av rösterna. Valdeltagandet låg på 99.9% och de enda som inte kunde rösta på folkets man var de patriotiska sjömännen, som jobbade för proletärernas sak ute till havs! Landet har ett lik som president, då han sägs ge positiv energi till folket. Man måste ändå älska detta fredsälskande folk som är så lyckliga att de aldrig ens behöver resa utomlands. Alla länder borde ha goda relationer med Nordkorea!