Din mamma

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Din mamma.

”I Sovjetryssland föddes din mamma av DIG!”

~ Rysk revers

Din mamma är någon som födde dig. Hon är till för att laga mat, tvätta kläder, städa och ha sex med alla dina kompisar på ditt födelsedagskalas. Din mamma förknippas ofta med "Alberts mamma" som man kan köpa på knutpunkten i Helsingborg för ca en krona och femtio öre, men eftersom hennes vanligaste kund är Albert så kostar det bara en krona om man heter Albert.

Saker som din mamma brukar göra[redigera]

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att ha sex med män. Då har din mamma sex med din andra mamma istället, hittat en rik pappa som har råd att anställa en snygg barnflicka, vara död, din pappa kan vara död eller har dina föräldrar skiljt sig. Då brukar hon ha sex med antingen sig själv eller helt okända kvinnor.

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att vara död och tvingar därför pappan i familjen att vara det, hitta en rik pappa som har råd med ett lik från svarta maknaden (självklart ett manligt lik), eller så har dina föräldrar skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att laga mat och tvingar därför pappan i familjen att göra det, hittat en rik pappa som har råd att anställa en kock, vara död eller så har dina föräldrar kan ha skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

 • Städa.

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att städa, hitta en rik pappa som har råd med en städerska, vara död eller så har dina föräldrar kan ha skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

 • Inget.
 • Duscha.

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att duscha, tvingat pappan att duscha istället, hittat en rik pappa som har råd men desinfekterare, vara död eller så har dina föräldrar kan ha skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

 • Shoppa (kläder).

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att ha kläder. Då jobbar din mamma som strippa eller hittar en rik pappa som har råd att anställa en modell som bär kläder åt mamma, vara död eller så har dina föräldrar skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män för pengar.

 • Spela Candy Crush.

När din mamma inte gör något av dessa ovanstående alternativen så spelar hon nog Candy Crush och skypar med sina fula tantkompisar om vem som är bäst på det.

 • Fråga dig att pausa online spel.

Undantag: om detta inte hänt dig har du ingen mamma vilket är omöjligt.

 • Städa mera.

Fakta om din mamma

 • Din mamma är så tjock så att hon har tre stödhjul på sin cyckel
 • Din mamma är så lat så att hon inte orkar att öppna dörren för pizzabudet
 • Din mamma är så tjock så att din pappa försvann när hon satte sitt feta arsle på honom av misstag
 • Din mamma är så tjock att hon överskrider höjdgränsen i Minecraft (255 meter)
 • Din mamma är så dum att hon trodde att SHIVA är släkt med SPAM!
 • din mamma är så tjock hon inte behöver WWW (World Wide Web) hon är redan världsomfattande tjock(world wide)!
 • (Lägg gärna till mer fakta)


DIN MAMMA ÄR SÅ KORKAD ATT HON ÅKER TILL MÅNN FÖR ATT MOONWALKA


DIn MaMMa BrUkar sälja ligg utanför förskolor för kåta dagisbarn som tafsar på sina fröknar.

Det har alltid varit en traditionel grej för mammerna att kunlla småbarn.

du är trolligtis gjord utav jockeboi som var jäkligt kåt på dagis så han japp din mamma för monopolpenger.

Din mamma är cool SIKE

DIN MAMMA ÄR INTE FET SIKE!

DIN MAMMA ÄR NAJS! SIKE HON E BAJSSS:

Hållåja melvin och hydra_Shadowz1