Doctor Who

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Doctor Who är en brittisk science-fiction tv-serie som egentligen är propaganda. Vad serien propagerar om är okänt och finns bara tillgängligt i UNIT (unified intelligence taskforce). Troligtvis är det för att täcka över för en rymdvarelse.

Det första avsnittet som gick 1963 heter An Unworthy Child och handlar om två lärare som heter Barbara Right (Jaqueline Will-Not) och Ian Chesterfield (William Russel Terrier) som förföljer deras elev snorungen Susan For-Man (Carol And Forward) in på ett skrotupplag där de sedan kidnappas av flickans morfar, den mystiska Doktor Vem (Will.i.am Hartnell) i hans tidsmaskin "the TARDIS" .

Programmet sponsras av SMHI, NASA och SJ (vilka tycker att det är skönt att andra kommer flera hundra år för sent ibland.)

Den första producenten var en kvinna som hette Sanningen Lam-Bettie och den förste regissören hette Warry Hussein, ej att förväxla med Barack Hussein Obama. Idag produceras programmet av Steven Moffat som har gjort detta sedan 1400-talet efter Rosornas Krig. Han säger att han aldrig kommer att sluta.


"Doktorn"[redigera]

Seriens huvudperson i alla dessa nästan 51 år är The Doctor, en tvåtusenårig timelord från planeten Gallifrey. Han var mycket dålig i skolan och klarade sig precis med 51% på slutprovet. Iallafall kom han fram till att han var för vild och festade för mycket med sin pojkvän "The Master" så han stal en TARDIS (Time And Relative Dimensions In Space), vilket är en kapsel som kan resa överallt och närsomhelst. Det finns massor av dem på Gallifrey, men de alla har svurit att aldrig trassla omkring det på andra planeter. Alla lyder inte, men så är det väl alltid. Typiska drag för doktorn är att han lätt glömmer saker, är oorganiserad, motsätter sig för våld och gillar att resa. För om man ska vara petnoga handlar serien om hans resor. Något annat värt att notera är att när hans kropp är döende kan han ersätta varenda cell i en process som kallas regenerering. Regenereringen kan ske tolv gånger, och när han regenererar ersätts hans utseende och lite hur han beter sig men han har kvar sina minnen och dragen som noterades ovanför.

Doktorns Inkarnationer[redigera]

Första Doktorn[redigera]

Den första doktorn (1963-1966) spelades av Will.i.am Hartnell och var en brysk storrökande alkoholist. Han blev storsucce och älskades av sextiotalsbarnen.

Andra Doktorn[redigera]

Den andra doktorn (1966-1969) spelades av John Lennon under pseudonymen "Patrick Stjärna". Han var lite mer lekfull och mer delaktig i historierna som berättades. Han var ihop med sin medresenär Jamie McCriminal ifrån Skottland.

Tredje Doktorn[redigera]

Den tredje doktorn (1970-1974) spelades av James Bond. Han var under en stor del av sitt liv fast på Jorden eftersom han hade skickats i exil ifrån timelordsen på gallifrey. Han var väldigt bra på kampsport.

Fjärde doktorn[redigera]

Den fjärde doktorn (1974-2081) spelades av Tom Baker och älskade godis och att stoja. Något gick fel under regenereringen p.g.a. att en buddhistmunk förstörde vilket gjorde att denna inkarnation betedde sig som en 7-åring.

Femte doktorn[redigera]

Den femte doktorn (1782-1984) spelades av Tristan Farnon och en selleristjälk. Han spelade cricket för att irritera folket på planeten Krikkit. Denna inkarnationen var något vänligare och mjukare, vilket kan verk på att han spelades av en veterinär.

Sjätte doktorn[redigera]

Den sjätte doktorn (1984-1986) spelades av Colin Baker med lite extra hjälp av en regnbåge. Den här inkarnationen var våldsam och narcissistisk och var kär i sig själv, vilket gjorde att det blev ett långt uppehåll mellan säsongerna. Efter det fick Colin Baker sparken av en sur butter gubbe kallad "Michael Nergraderade".

Sjunde doktorn[redigera]

Den sjunde doktorn (1986-1989) spelades av Radagast ifrån Hobbitfilmerna innan han var med i Hobbitfilmerna. Denna inkarnationen var mer manipulativ och gillade att rulla på rrrrrrrr-en.

Åttonde Doktorn[redigera]

Den åttonde doktorn (1996, 2013) spelades av en prins ifrån en gammal Disneyfilm. Han var väldigt lekfull och betedde sig mycket barnsligt. Han var mycket kontroversiell eftersom han var den första doktorn som var heterosexuell, och för att han fick en dåligt skriven amerikansk film att spela i istället för en trevlig, charmig brittisk lågbudgetsproduktion. (Alla de föregående var homo, bi eller asexuella.)

Nionde doktorn[redigera]

Den nionde doktorn (2005) spelades av Christopher Äckleston och han var den sista existerande timelorden efter som de alla dödats i "The Great Time War" (Kriget om universums klockor). Han var en gangster och hade bara kläder av läder på sig.

Tionde doktorn[redigera]

Den tionde doktorn (2005-2010) spelades av Barty Crouch Jr. och var pacifistisk på ett våldsamt och manipulativt sätt. Han var en fashionista och älskade converse och rekommenderar en diet som består av 90% bananer.

Elfte doktorn[redigera]

Den elfte doktorn (2010-2013) spelas av Matt Giraffe Smith och är en av de barnsligare doktorerna (den här gången hade det inget med munkar att göra, bara strålning.) Hans livs kärlek är flugor (sådana man har om halsen) och han gillar att tränga sig på och kyssa lesbiska tjejer, men avskyr feminism och tycker att tjejer inte kan köra rymdskepp.

Tolfte doktorn[redigera]

(2013-2189) Den tolfte doktorn spelas av Peter Alpacapaldi von Svordomar och svär så att taket ryker av the TARDIS.

Hur man undviker serien[redigera]

Här är olika metoder som fungerar för att undvika tv-serien.

Benedricht Camperlatch-metoden[redigera]

Benedrichts metod innebär att man genomgår så mycket plastikoperationer att seriens fanatiker tror att man är Grodan Bengolff, vilket skrämmer iväg dem. Den här metoden är ett bra budgetalternativ.

Zagreus-metoden[redigera]

Zagreus metod innebär att man gör sig själv till en anti-tidsvarelse och förstör universum. Befolkningen på planeten Krikkit älskar denna metod.

Kinda-metoden[redigera]

”“An apple a day, keeps the... Uhm. Never mind.”

~ Femte Doktorn om Äpplen

Kinda-metoden är dyr, farlig och osäker. Den innebär att man köper ett äpple, äter det. Köper ett äpple nästa dag och äter det. Detta upprepas fram till Världens Undergång.

Isolationsmetoden[redigera]

Isolationsmetoden är lämplig för dig som vill behålla ditt sociala liv. Den innebär att du flyttar till en grotta med allt du äger, inklusive din familj. Detta hindrar också dem från att utsättas för Doctor who.

Teorier om Doctor Who[redigera]

Vissa tror att Doctor Who är skapat av WHO för att allvarligt försämra folkhälsan. Andra tror att det är Sovjet som ligger bakom detta program, eller kanske Skottland eftersom det finns positivt framställda skottar i programmet. Gustav Vasa tror dock att det är NASA och ESA som vill täcka över rymdvarelser som hamnat i Kiruna, London och Leicester.

Medresenärer[redigera]

Doktorn rymde ifrån planeten Gallifrey med sitt barnbarn Susan. Här är en komplett lista över vilka han rest med

-Susan For-Man, var iallafall delvis ifrån Gallifrey eftersom hon är doktorns barnbarn. Hon reste med honom ifrån någon gång innan An Unworthy Child till The Pepperpot Invasion of Earth och spelades av Carol And Forward

-Barbara Right, var en gudomlig historielärare som reste med doktorn ifrån An Unworthy Child till The Chase och spelades av Jaqueline Will-Not

-Ian Chesterfield, var en näsvis NO-lärare som reste med doktorn ifrån An Unworthy Child till The Chase och spelades av William Russel Terrier

-Vicktig, var en liten tjej ifrån framtiden som reste med doktorn ifrån The Resque till The Mythbook Makers och spelades av Maurice Lemur O'Brien.

-Steven Tailor, spelades av Peter Curves.

-Katarina, var en stackars trojansk slav som dog direkt, spelades av en romersk slav.

-Sara Kingdom, var en hemlig agent ifrån Mars som spelades av Morgana Le Fay.

-Dodobird Chaplet, var från England, spelades av Jacky Lame.

-Polly Right-Absolut-Inte-Släkt-Med-Barbaren, var en popstjärna och assistent till ett officiellt datasnille, spelades av Annika Wills.

-Ben Jackson, var en sjöman som smitit sig in på Pollys efterfest, spelades av Josh Hutcherson.

-Jamie McCriminal, hade en kilt och var den första som var ihop med doktorn i själva serien spelades av Freezing Hides

-Victoria Victorian, kom ifrån viktorianska England, spelades av Debordah Waritlätt.

-Zoe Heron, var ett geni ifrån det exotiska 2000-talet, spelades av Matt Giraffe Smiths agent Wendpådy Paddburgare.

-Brigadier Alice-där Går-dom Lethbridge Stewart, chef för UNIT, spelades av Kourtney Kardashian

-Sergeant Benton, spelades av Ian Levine och gör världens bästa kaffe.

-Dr Elizabeth Shaw, var en vetenskapsman som bara diskuterade fakta och inte science-fiction idéer. Hon spelades av Carol In John.

-Captain Mike Hates, spelades av Cheshirekatten ifrån Alice i underlandet.

-Jo Grant, ville vara en hemlig agent och spelades av Kattungekvinnan Manning.

-Sarah Jane Smith, var en journalist och är en av de populäraste karaktärerna (utanför serien). Efter att hon rest med the Doctor blev hon partiledare för Feministiskt Initiativ. Hon spelades av Elisabeth SlåDen!

-Hairy Sullivan, var en läkare som bara fick jobba på sjömän. Han spelades av Ian Martyr.

-Leela, var en krigare ifrån Sevateemstammen och spelades av Louise Tameson och en massa knivar

-K9, är en robothund. Hans röst är robotens röst.

-Romanadvoratrelundar "Romana", var en timelord ifrån Galifrey vars slutbetyg var 300%. Hon var den första medresenären som gifte sig med Doktorn. Hennes första inkarnation spelades av Mary Estlamm och den andra av Lalla Walla Dawkins.

-Adric, var ett mattesnille som gifte sig med mat. Han spelades av Pingvintim.

-Nyssa, var en galen vetenskapsman som förvandlade sin pappa Tremas till Mästaren och kidnappade en flygvärdinna. Hon spelades av Alice i Underlandet.

-Tegan Jovanka, var en flygvärdinna som mellan sina första säsonger fick sparken. Hon var kär i den galna vetenskapskvinnan Nyssas anteckningar och kunde dansa Charleston. Hon spelades av en mun på ett par ben.

-Turlough, var en rödhårig mästerlönnmördare ifrån havsplaneten Trion som beordrats av Det Heliga Kråkhåret att döda doktorn, men han kunde inte eftersom han blivit kär i honom. Efter att han kämpat mot Det Heliga Kråkhåret gifte han sig med Doktorn och levde lycklig tills hans bror tog med honom tillbaka till Triton. Han spelades av Mark En-Brevbärare-från-SvT.

-Peripuciliam Brown, gjorde ingenting fel men tvingades av producenten John-Nathan Turner att bara ha hemska kläder på sig och låtsas vara korkad. Egentligen är hon sarkasmens mästare. Hon spelades av Nicola Brydajente.

-Melanin Bush, älskade morotsjuice. Hon spelas av en gymtränare. Hennes namn är väldigt ironiskt då hon är rödhårig och har väldigt lite melanin. Hon är inte heller republikan och gillat inte George W. Bush.

-Dorothy Gale/Ace McSvanen, är en gangster som har en väska full av explosiv deodorant. Hon spelas av Sofie All-Dreaded.

-Dr Grace Halloween, är amerikansk. Hon spelas av Daphne ifrån Scooby-Doo.

-Rose Taylorswift, är en tjej från London. Hon spelas av sångerskan Billie Piper Cherokee, ett flygplan.

-Mickey Jane Smith, är Roses ex-pojkvän. Han spelas av Richard Clarke.

-Martha Smith-Jones, en ung läkarstudent. Spelas av Freedom Angryman.

-Madonna Nobel, är en sekreterare och den viktigaste kvinnan i hela universum. Hon spelas av komikern Catherine Tate.

-Jack Harkness, ledare för Torchwood och The Face of Boe. Spelas av en annan prins ifrån en Disneyfilm.

-Amelia Fisk, är en skotsk fiskare från Skottland som träffade Doktorn som liten. Spelas av Nebula.

-Rorry-Racerbil Fisk, är en sjuksköterska som är gift med Amelia och pappa till Professor Snog. Han spelas av Arthur Pendragon.

-River Snog, är en arkeologiprofessor som vann priset som flörtigast i universum. Spelas av Kingston, Jamaica.

-Clara Omelletwald, var en pepparkvarn, men nu är hon bara omöjlig. Även hon är lärare. Spelas av Jenna Utter.

-Danny Pink, är en rosa lärare, spelas av Jessica Andersson.

-Are we out of the Woods är en liten elev på skolan där Omelletwald och Pink är lärare. Hon är inte rädd för spindlar. Spelas av Ellis George.

-Lady ME är en egoistisk viking som blev odödlig och jätteegoistisk under 1600-talet i England. Hon spelas av Arya Stark från Game of Thrones.

Lista över avsnitt[redigera]

Det har gått exakt 800,0000736 avsnitt av Doctor Who, vilka tillsammans bildar över 2000 olika "cereals" vilka är berättelser som består av flera avsnitt. Det finns massor av avsnitt som har producerats men aldrig setts på tv p.g.a. Michael Nergraderade.

Första Doktorn[redigera]

Den första doktorn spelades av Will.i.am Hartnell.

Säsong 1[redigera]

namn | antal avsnitt | "svensk översättning av titeln 102% oficiell" An Unworthy Child 4.7 avsnitt "En olämplig unge"

The Pepperpots 6 avsnitt "Pepparkvarna"

The Egg of Destruction 0.5797 avsnitt "På Skalet av Förstörelsen"

Water Polo 6 avsnitt "Tibetansk Vattenpolo"

The Keys of Marinara Pizza 4 avsnitt "Nycklarna till Marinarapizzan"

The Aztec Steaks 4 avsnitt "Aztekarna"

The Rain of Terrorists 6 avsnitt "Regnet av Terror"

Säsong 2[redigera]

Planet of Giant Giantz 3.141592627538.... avsnitt "Jättestora Jätteplaneten

The Pepperpot Invasion of Earth 6 avsnitt "Pepparkvarnarna invaderar Jorden"

The Rescue 2 avsnitt "Räddningen"

The Roman Romance 4 avsnitt "Romansk Romens"

The Webzarbithing Planet 6 avsnitt "Zarbiflugegrejen"

The Religious Kings Kill People 4 avsnitt "Religiösa Kungar Har Ihjäl Folk pga Gud"

The Doctor Is A Pepperpot 4 avsnitt "Doktorn Är En Pepparkvarn"

The Chase 6 avsnitt "Yacht-jakten"

A Monk Causing Chaos 4 avsnitt "Kaotisk Munk"

Säsong 3[redigera]

The Matriarchy 4 4 avsnitt "Matriarkatet"

Mission to the Unknown 1 avsnitt (1 musikvideo) "Uppdrag i Det Okända"

The Mythbook Makers 4 avsnitt "Mytologiboksförlaget"

The Pepperpots' Maestro Plan 12 000 avsnitt "Pepparkvarnarnas Mästerkocksplan(kstek)"

More People Die Thanks To Religion 4 avsnitt "Religion dödar"

The Ark 4-delad musikvideo "The Ark"

The Celestial Toymaker 4 avsnitt "Den Gudomliga Leksakstillverkaren"

Dr Who Goes to America 4 avsnitt (musikal) "Tandvärk"

The Savage Savages 4 delar "De Vildsinta Vildarna"

The un-War Machinez 4 delar "Krigsmachonerna"

Säsong 4[redigera]

"The Drug Smugglers 4 delar "Drogsmuggleri"

The Tennant Planet 4 delar "Hyresgästernas planet"

Andra Doktorn[redigera]

Den andra doktorn spelas av Patrick Stjärna

Säsong 4 fortsätter[redigera]

The Powder of the Pepperpots 62 delar "Finmald Peppar"

The Beasties of the Highlands 4 delar "Höglandmonster"

The Amphibious Menaces 4-(-4.6954)/2 "Amfibier Som Mobbas"

The Man on the Moon 5.074853 delar "Jag Vill Ha En Egen Måne"

The Monkey Terror 4-33178.4 delar "Apdjungeln"

The Noseless One 7 delar "Han-Vars-Namn-Vi-Inte-Bör-Säga"

The Evil of the Pepperpots 62 delar "Pepparkvarnsondska"

Säsong 5[redigera]

"The Silver Guys' Tomb 4 delar "Silversnubbegraven"

Abominable Snowman 6 delar "Snömannen"

The Ice cold Green Guys of Mars 6 delar "Små Gröna Marsianer"

A Hotter Twin 6 delar "En Hetare Tvilling"

Snowman in the Underground 6 delar "Snömannen under marken bland tåg i rör"

Fruit From the Deep Stomach 6 delar "Spya"

The CD in Space 6 delar "Skivan I Rymden"

Säsong 6[redigera]

The Dominos 5 delar "Dominanta Dominospelare"

The Bid Robber 5 delar "Auktionen Är Förstörd"

The Silver Guys + Electromatic = 4 ever 800 delar "Silversnubbarnas Brudar"

The Croutons 4 delar "Krutongerna"

The Seeds of Death 6 delar "Dödsfrön"

The Space Piranha Pirates 6 delar "Rymdpirajor"

Dr Who in The Hunger Games 10 delar "Dr. Who Möter Hungerspelen"

Tredje Doktorn[redigera]

Den tredje doktorn spelades av James Bond.

Säsong 7[redigera]

Sperms From Space 4 delar "Spermier Från Rymden"

Doctor Who and the Slytherins 7 delar, minst "Doctor Who Möter Draco Malfoy"

The Ambassadors of D 7 delar "P:ets Ambassadörer"

Parallell Sexes 7.13 delar "Paralella Könsdelar"

Säsong 8[redigera]

Säsong 8 kallas också "den onda säsongen".

Plastic is Evil 4 delar "Plast är Ondskefullt"

The Mind is Evil 6 delar "Psyket är Ondskefullt"

Axes are Evil 4.4 delar "Yxor är Ondskefulla"

Finally In Space 66 delar "Ontligen i Rymden"

Those Dæmons are Evil 5 delar "Demoner är Ondskefulla"

Säsong 9[redigera]

Day of the Pepperpots 4 delar "Pepparkvarnsdagen"

The Curse of Aladdin 4 delar "Aladdins förbannelse"

The Semen Devils sex delar "Spermie-djävlarna"

The Mutated Shits 6 delar "Muterade Skitar"

The Thyme Monster 6 delar "Timjanmonstret"

Säsong 10[redigera]

The Doctor Threesome 4 delar "Doktor Trekant"

Fun with Monsters 4 delar "Kul med monster"

Further Into Space 6 delar "Djupare in i rymden"

Planet of the Pepperpots 6 delar "Pepparkvarnsplaneten"

Giant maggots! 6 delar "Jättelarvigt"

Säsong 11[redigera]

The Discoball 4 delar "Disko för Potatisar"

Invasion of the Dino Puppets 6 delar "Dinosauriefigurerna Invaderar"

Death to the Pepperpots! 4 delar "Död till Pepparkvarnarna!"

The Monster of Aladdin 6 delar "Aladdins Monster"

Planet That's Not Recommended for Arachnophobes 6 delar "Tittare med fobi för spindlar varnas"

Fjärde Doktorn[redigera]

Den fjärde doktorn spelades av Tom Baker.

Säsong 12[redigera]

Robot 4 delar Stor Metallgrej

Noah's Ark In Space 4 delar Noaks Ark för Rika Vita Människor i Rymden

The Disco Ball Experiment 2 delar Potatisdisco

Genesis of the Pepperpots 6 delar Peppar Har DNA

Revenge of the Silver Guys 42 delar Silversnubbarna Blev Trötta På Allt Skit

Säsong 13[redigera]

Frightening Red Suckers 4 delar Skrämmande Skotska Sugproppar

This Planet Is Evil! 4 delar Den Här Planeten Är Ond!

God of Chaos and Destruction 4 delar Set.

The Android Phone Invasion 4 delar Apples Nergång

A Thyme Brain and an All Girls' Cult 4 delar En Gul Sak och Lesbiska Prästinnor

The Sperm of Doom 6 delar Domedags-spermier

Säsong 14[redigera]

The Italians 4 delar Italienarna

The Concrete Hand Must Live 4 delar Betonghanden Ska Dominera

The Deadly Ass 4 delar En Häck Att Döda För

The Evil Schizoprenic Computer of Evil 4 delar En Stackars Schizofrenisk Dator

Serial Killers with Green Paint 4 delar Seriemord På En Sandskördare

Racism of Victorian London 6 delar Stackars Kinesiska Människor

Säsong 15[redigera]

The Green Shiny Ball of Doom 4 delar Domedags-boll

Image of the Fendahl 400 delar Fabiana Fendahls Autograf

The Slug and the Mini-clones 4 delar Inuti En Rymdhjärna

Deadly Taxes 4 delar Det Är Skatt På Det

Under Body 4 delar Underlivet

The Invasion of Thesauruses 4 delar* Ordbokens Planet Invaderas

Säsong 16[redigera]

The Rhino Operation 4 delar Blindtarmen

The Cannibal Planet 42 delar Planeten Som Åt Andra Planeter

The Stoners' Blood 4 delar Ett Drogtest

The Android Phones of Tarzan 4 delar Tarzan Förstör Apple™

The Power of Krill 4 delar Krill

The Armaggeddon Factory 600 delar Domedags-fabriken

Christmas Tape 1 del

Säsong 17[redigera]

Destiny of the Pepperpots 4 delar Om Ödet Får Bestämma Över Pepparkvarnarna

Paris: City of Love/Death 4 delar Paris-syndromet

Creature From The Pit 4 delar Varelsen i Din Håla

Nightmare of Eden 4 delar Edens LUSTgård

The Horny Nimon 4 delar Den Upphetsade Minotauren

(Shada)

Säsong 18[redigera]

Leisure Time 4 delar Rasten

Mugloss 4 delar Toalett

Full Circle 4 delar Hjulen Går Runt

State of Dehydration 4 delar Uttorkning

Warrior's Date 4 delar Dejt för Krigare

The Keeper of Taxis 4 delar Taxibolaget Traken

Logo-police 4 delar Plagiat

Femte Doktorn[redigera]

Den femte doktorn spelades av Tristan Farnon och Selleri.

Säsong 19[redigera]

Gastrovalva 4 delar "Gastronomi"

Four to Loomsday 4 delar "Hur man gör barn"

Kinda Egg 4 delar "Kinderägg och Ormar"

The Visitation 4 delar "En Visit"

Slack Orchids 2 delar "Slappa Orkidéer"

Heartshock 4 delar "Du Kommer Aldrig Att Vara Den Samma"

Time-flight 4 delar "Tidsflygtur"

(Time-crash, miniavsnitt) "Tidskrasch"

Säsong 20[redigera]

Starch of Infinity 4 delar "Oändlighetens Stärkelse"

Snakedance 4 delar ""

Molly Undead 4 delar "Molly Mus"

Terminus 4 delar "Oförstörbar"

Unlightenment 4 delar "Avlys(s)ning"

Sexbot 2 delar "Robotar På Medeltiden"

The Doctor Fivesome 2 timmar långt specialavsnitt på hungerspelsarenan. "Femkant för Läkare"

Säsong 21[redigera]

Warriors of the Date 4 delar "Dejternas Krig"

The Awakening 2 delar "Uppvaknandet"

Front-moss 4 delar "Svamp och Traktorer"

Resurrection of the Pepperpots 4 delar "Återuppväckningen"

Planet of Shorts 4 delar "Gay Planet 69"

The Caves of Androgyny 4 delar "Änglalikt"

Sjätte Doktorn[redigera]

Den sjätte doktorn spelades av Colin Baker och en regnbåge

Säsong 21 fortsätter[redigera]

The Twin Dilemma 40056 avsnitt

Säsong 22[redigera]

I den här säsongen var varje del minst 56 minuter lång.

Attached to the Silver Guys? 2 delar "Gillar Du Silversnubbarna?"

Vengeance and Warts 2 delar "Hämnd och Vårtor"

Mark and the Evil Scientific Genius 2 delar "Drottningen"

Doctorcest 3 delar "Incest"

Timeleash 2 delar "Tiden På Ett Koppel"

Revelation of the Pepperpots 2 delar "Sanningen om Pepparkvarnarna"

Doctor in Distress 1 musikvideo Få Honom Tillbaka!

Säsong 23 aka Trail of a Time Lord[redigera]

Trail of a Time Lord 1: The Mysterious Planner 4 delar "Dejtplaner?"

Trail of a Time Lord 2: Mindwart 4 delar "Sinnesvårtor"

Trail of a Time Lord 3: Terror of the War-boys 4 delar "Krigarpojkarnas Skräck"

Trail of a Time Lord 4: The Ultimate Poe 2 delar "Skräck!"

Sjunde Doktorn[redigera]

Den sjunde doktorn spelades av Radagast från Hobbiten.

Säsong 24[redigera]

Time and the Brawny 4 delar

Paradise Showers 4 delar

Delta and the Manner-Men 0.3 delar

Dragon: higher! 3 delar

Säsong 25[redigera]

Remembrance of the Pepperpots 4 delar

The Happiness Petrol 3 delar

Silver Nemesis 3.141592627538... delar

The Grounchiest Shop in the Galaxy 42 delar, minst.

Säsong 26[redigera]

Cattlefield 4 delar

Ghost Kite 4 delar

The Curse of Picnic 4 delar

Survival 3 delar för liteMellan 1889 och 2013 var det produktionsstopp på grund av den lömske Voldemort och de fornnordiska gudarna som skämdes över att ha medverkat i programmet.

Det enda som producerades var avsnittet Dimensions in Time. Som vann ca 120 Oscars, 34 Emmy-priser och Nobelpriset i medicin.

Det går att se mästerverket!Åttonde Doktorn[redigera]

Den åttonde doktorn spelades av en prins från en Disneyfilm.

Doctor who:the movie[redigera]

Den här filmen producerades i USA, och var kontroversiell. Den är inte omtyckt av allmänheten.


Ytterligare ett produktionsstopp. Detta varade bara i 92 år.


Nionde Doktorn[redigera]

Den nionde doktorn spelades av Christopher Äckleston.

Säsong 27 aka Säsong 1[redigera]

Alla avsnitten har individuella namn, något som vi på Psyklopedin inner mycket irriterande.

Rose

The End of the Squirrell

The Unquiet Bread

Aliens of  INSIDE YOUR HEAD 

World War CMXVII

Pepperpot.

The Long  D*** 

Father's Say

The Gas Mask Zombies

The Doctor Does Something Unspeakable and 15+ rated

Boom Town

Sad Wolf

The Parting of the Gays

Tionde Doktorn[redigera]

Den tionde doktorn spelades av Barty Crouch Jr.

Säsong 28[redigera]

The Christmas Candation

New Hurt

Tooth with Flaw

The Singer vs. the Journalist

The French Flirt

Rise of the Silver Guys

The Age of Real

The Idiot's Panther

The Impossible Panther

Satan's Pit

Lovely Monsters

Dr Who and the Olympians

The Pharmacy of Ghosts

Doomsday

Säsong 29[redigera]

The Runaway Bride

Smith x Jones otp

The Shakespeare Load

Grindlock

Pepperpots in  Manhattan 

Evolution of the Pepperpots

The Perverted Experiment

Life, the Universe and Everything

Human Unnature

Shared Genetics and Blood

Dystopia

The Sound of Thumbs

The Fast and the Timelords

Säsong 30[redigera]

Voyage of the Ham