EU

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
float
Wikipedia har en liknande, besserwissermässig, knastertorr och bedrägligt opålitlig artikel om EU, full av fördomar och missförstånd!
Drittes Sovjet af Nazislam-Europa
Eu!naz1.gif
Trueu.JPG
(Flagga) (Riksvapen)
Nationalsång: Ein Volk, ein Reich, ein Führer

Nationellt motto: "Workers of the World unite".

EU-Parlamentet.
Huvudstad BrysselKål
Största stad Londholmia
Officiella språk Europeish,Tyska, Ryska, Jiddisch, Hebreiska, Engelska, Svenska, Syldaviska,Kurdiska,
Minoritetsspråk Grekiska, Franska, Flamländska, Det internationella pedofil språket
Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd
1917
1945
2000.
Statschef(er) Prussian blue
Statsskick Islam-Nazistisk Stalinism
Religion Islam, "Nazislam"
Valuta Judar
Tidszon Vintertid
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

Köpenhamn
18 m ö.h.
Pölen under Maneken Pis
Mer än 88 km²
Lillsnorre
Längre än 88, 18 m
Nationaldag 20 april
Landskod NSDAP
Landsnummer +88
Illuminati-logo.jpg
Denna artikel ingår
i serien
Exakt vad du
misstänkte, men
egentligen inte
ville höra
,
en serie av
avslöjanden som
bekräftar dina
värsta farhågor.

Mvh Amina Landmina


”EUropa, ähh - jag är skeptisk”

~ Stefan Sauk om EU

”EU är ett fredsprojekt”

~ Margot Wallström om EU

”Ein Volk, ein Reich, ein Führer”

~ Hitler om EU

”Hitler har fel, EU är ett fredsprojekt”

~ Margot Wallström om EU

”Va fasiken? Det är ju samma politiska system som i Sovjetunionen? Vart är mina STIM-pengar?”

~ Josef Stalin om EU

”Om Stalin får STIM-pengar ska Kina ha de. För EU:s politiska system påminne mer om det kinesiska systemet”

~ Mao Zedong om EU

”Det var självaste..! Hör ni inte vad jag säger. EU ÄR ETT FREDSPROJEKT”

~ Margot Wallström om EU


EU står för Enväldiga Unionen och de bestämmer allt man gör i Europa. De har infört Euro i var folks börs, och skrämmer sönder små barn när de framträder i TV med sina glada leenden som går runt huvudet, och tändrna sitter så fint ihop. Återgärden med att skrämma sönder barn (och gamla!!) är att slippa betala för skolor och äldreomsorg. Och naturligtvis för att göra sitt för överbefolkningen. EU bildade EM i sporter exp. fotboll och Basket. EU har haft bråk med Italien. Då en EU och Italien tävlade i politik och EU vann över Italien för att Italien inte vet hur de sköter sig.

Man kan inte säga att EU har storhetsvansinne, de tänker bara köpa upp USA och döpa om det till "Little EU Town", och det gör ju var människa ett par gånger per dag

Geografi[redigera]

EU har visat sig ha en tendens att expandera. Projektion för EU 2020

Den Enväldiga Unionen sprider sig värre än pesten. Därmed så inkluderar EU alla geografiska topografer som finns. Från polära ishav till tropiska djungler till savanner samt öknar och stäpp och vildmark. Det enda som topografi som EU inte ännu har lyckats erövra är rysk tundra. Men med Annekteringsplan X1F7 förväntas även det ingå i den europeiska landskapsbilden.


Eu har genom att plundrat alla bruttoländer tagit sig själv till egen vinning och nu tänker ta snabbaste flyget till landet där just ekorrn satt i granen skulle skala kottar hoppa han från tallegren ?! när bytta han träd exakt!!!!!!!!!!!!!! ????????? ja iaf eu flyttar dit där inga subventioner kan finna honom/henne.

Statsskick[redigera]

EU:s nästa stora kampanjaffisch har redan läckt ut
Hela EU-trojkan har rada upp sig för fotografering

Efter att ha uppfunnit demokrati i det antika Grekland och sedan expansionen av demokratiska rättigheter under 1700-1800-talets upplysningsperiod, samt den slutgiltiga ekonomiska frigörelsen efter 1945 har EU avskaffat de demokratiska fri- och rättigheterna. Det spelar inte lägre någon roll vad folket säger eller vad folket vill. EU gör vad EU vill. Om man får ett "nej" i en folkomröstning fortsätter man tills man får ett "ja". Alla kritiker tystas ned och skickas till Gulag.

Folket har i nationalstatrna lärt sig att folket utser sina företrädare genom en folkomröstning, en grundbult i den demokratiska processen. I EU utser man istället företrädarna i hemliga slutna rum. Folket skulle ju kunna välja fel ledare. Vilket utsökt för oss tilbaka till de nationella ledare som är folkvalda och som driver hela EU-processen.

EU ett fredsprojekt[redigera]

EU är ett fredsprojekt. EU är ett fredsprojekt, vi har ju inte haft krig sedan 1945. EU är ett framgångsrikt fredsprojekt. Ursäkta? nämde jag att EU är ett FREDSPROJEKT. Vi sprider ingen propaganda om oss själva heller. EU är ett fredsprojekt.Andra mindre lyckade fredsprojekt:

 • Kommunismen- när hela världen är kommunistisk kommer vi ha fred
 • Nazi-Tyskland- när hela världen är nazistisk kommer vi ha fred
 • Romarriket - när vi har erövrat hela världen kommer vi ha fred
 • Kant - när hela världen är demokratisk kommer vi ha fred
 • Mongolväldet - vi har erövrat hela världen, men vi har f-n ingen fred ändå?
 • Sverige - När vi kastat ut alla arbetslösa ut på gatan kommer vi ha fred

EU-fördrag[redigera]

Det finns fortfarande en liten grupp som kämpar för sann frihet i unionen

EU vilar på tre pelare. Alla fördrag har gått i samma riktning till att stärka vardera pelare. Varje fördrag kan beskrivas som the totalitarian tip-toe.

EU bygger på tre pelare.

Den demokratiska mandatet[redigera]

EU:s utrikesminister och j-vla diktator. Helt plötsligt kommer det en person som vi kan kalla "van Rompuy". Folket har ingen anning om hans agenda, ingen känner ens till den här nissen sen tidigare. Men det är han som ska representera medborgarna och föra deras talan. Agendan som "van Rompuy" har får vi utvärdera först efter att han har avträtt sitt mandat. Även Stalins visade sig vara lite oberäknelig, vars agenda kom lite släntrianmässigt.

Gruppen som utser "van Rompuy" är Gruppen för Inbördesbeundran (GIb), ju mer man förespråkar att EU ska expanderas, centraliseras, kontrollera desto mer framgångsrik blir man. Är man riktigt skicklig så kan man bli ordförande för hela skiten. Sverige framhålls ofta för att vara framgångsrik i EU-samarbetet.


Kommisionen som är EU:s "regering" består av ditskickade deligater. Antingen är de riktiga EU-ivrare som vi kan kalla "Malmström", eller så är de inkompetenta medarbetare som varken hör eller fattar något och som den nationella partiledningen vill bli av med, dessa kan vi kalla "Wallström" , för enkelhetens skull.

"JAG bestämmer!"
"Förbaskade nazi-apa, JAG bestämmer!"

Ministerrådet består av de nationella ledarna. Det är här som alla viktiga beslut fattas. Rättare sagt, det är här besluten fattas. Eller ännu mer korrekt, det är här som Tyskland och Frankrike berättar vad som ska beslutas och vad de andra ska tycka. Om något land sätter sig emot så mobbar man denne och kallar den för förädare som sedan följs av utfrysning, den gruppen kan vi kalla "Václau Klaus". Sedan tvingar man landet att rätta in sig i ledet.

Parlamentets enda syfte är att vara en demokratisk täkmantel för hela operationen. Om EU kritiseras för att allt sker i hemliga rum kan man peka mot parlamentet och säga, vi är visst demokratiska. Notera gärna att även Sovjetunionen och Kina hade/har parlament därmed bör dessa ses som "öppna" "demokratiska" länder. O.a.v om parlamentet har makt eller inte så kan man spela dem i händerna hur man än vill. Särskillt när när parlamentet befolkas av inkompetenta föredettingar som enbart vill ha en stor fett lön, samt göra "internationell karriär". Dessa lycksökare kan vi för enkelhetens skull kalla för "Ulvskog", även synonymen "Hökmark" är godtagbar. Det finns dock och vissa som ser detta och vill stoppa det. Tyvärr så är alla de svenska EU-kritiska partierna antingen Kommunister (Vänster) eller rasister (Jag tror du vet vem jag menar). Det enda partiet med sund förnuft är UKIP som vill ta bort all EUskit men de är från Storbritannien. Gud måste verkligen hata Sverige -.-

Försvar[redigera]

De tyska flygande pansarvagnarna kommer bli ovärderliga i ett stort krig
Den svenska insatstyrkan kommer erövras ganska lätt vid en EU-invasion

Genom att EU är ett imperium krävs det ett starkt försvar för att hålla alla jäkla hedningar på plats. Därför har EU mycket strategiskt lagt beslag på britiskt och franskt kärnvapen, tysk militärdisiplin samt svensk föhandlingsskicklighet. När det stora kriget bryter ut kommer EU stå oövervinnerligt. EU har även lyckets ta kontrollen på stora delar av det amerikanska kärnvapnet genom att låta USA upprätta kärnvapenbaser på europeiskt territotium.

EU tränar nu sina styrkor i "fredsbevarande insatser" utomlands, där strategierna och taktikerna finslipas. Detta kommer vara ovärdeligt när man tar hem trupperna för att kontrollera befolkningen. Det kommer även underlätta annekteringen av både Ryssland och USA.


Kultur[redigera]

EU är ett mångkulturellt projekt vilket är en avvikelse från den tidigare hållningen på 1930-talet. Vad de politiska ledarna gjorde när de antog en mångkulturell agenda var att de tittade på andra mångkulturella områden i världen. Både mellanöstern, mellersta Afrika och Balkan var exemplariska exempel på att olika kulturer och religioner kan leva tillsamman i harmoni. Detta kan förefalla ganska besynnerlig eftersom att de europeiska länderna sedan tidernasbegynnelse hade kämpat för nationalstater och inte förens 1945 hade det målet uppnåts. Då kom politikerna på att det är nog bättre om olika kulturer lever tillsammans. Sagt och gjort.

Europa kan stoltsera med all världens kultur. "Sätt väggar och tak på skiten så har ni världens största etnologiska museum", lät en professor vid Oxford säga.

Hög kulturer[redigera]

Vissa kulturer är bättre än andra i EU. Den franska kulturen är överläggsen alla kulturer, menar fransmännen i.a.f. Tyskarna menar att deras kultur är mest välordnad. Britterna vet att deras kultur är bäst. För den har exporterats över hela världen. Engelskan är bättre än franskan, eftersom man hör vad engelsmännen säger.

Viktiga kulturella komponenter[redigera]

 • Korv - vad vore Europa utan sin korv/pölse/Wurst. Det europeiska folket älskar korv. José Manuell Barosso nya parti-slogan är "Mer korv åt folket".
 • Historia - Europa är den enda kontinenten med en historia. Och en sån historia sen. Allt gammalt skit vi kan hitta, visar vi upp på museum. Vi har till och med sparat gamla levande reliker som kungar och drottningar. Likt cirkusdjur åker de runt och visas upp.
 • Språken - Ingen fattar någonting, alla bara pratar på. Men kul har vi.
 • Flaggor - Europa har flest flaggor i världen. Med en flagga kunde vi erövra hela jäkla världen. Ända tills folk kom på att de kunde göra sina egna flaggor.
 • Nudism - ingen kontinent (förutom Afrika) är SÅ naken som den europeiska befolkningen. På varje badstrand kan man få se en stor tysk öl-mage. Sveriges porrindustri är den främsta i välden och har lyckats kombinera nudism med korv på ett ypperligt sätt (se Fäbodjäntan). Bättre än så här blir det inte.

Palör in i den europeiska kulturen[redigera]

Viktiga meningar som kan vara bra att kunna ute i Europa. Svensk översättning till höger.

 • Ay gamisou (grek.) - närmaste turistbyrå
 • As to thialo (grek.) - tack för din gästfrihet
 • voglio leccare le tue tette(ita) - det skulle vara trevligt
 • succhiami il cazzo (ita) - vill du ha mer korv
 • wo ich herkomme ist inzucht verboten (ger) - trevlig tradition
 • je voudrais fumer ton cigare (fr) - har ni en cigarett?
 • j'adore d'avaler la fumée (fr) - nej tack, jag röker inte
 • je pense que je suis gentille intelligente et unique!(fr) - vi svenskar skryter inte så gärna
 • J'aime la nourriture italienne (fr) - den franska maten är bättre än den italienska
 • Haista vittu! (fin) - hej kompis
 • Hinttari (fin) - goddag (formellt)
 • Huora (fin) - trevligt/tack