Evolutionspsykologer

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Evolutionspsykologer (Psychus maximus) är en art av apor som oftast (men inte alltid) ser ut exakt som människor.

Utveckling[redigera]

Artens förfäder var rasister (Racistus antiquus) som uppstod i England. Denna förfader utmärkte sig genom att blint hålla fast vid sin tro på att olika folkslag instinktivt betedde sig olika och inte kunde leva i samma kultur, och helt enkelt struntade i det faktum att det fanns människor som kom från en världsdel men ändå hade lärt sig att leva i en helt annan kultur utan problem. Efter andra världskriget var rasisternas problem inte längre bara vetenskapliga utan även politiska. Men medan resten av världen övergav hela tanken bakom rasismen (att biologisera mänskligt beteende) så muterade några av rasisterna i Sovjetunionen till arten evolutionspsykolog. Denna mutation utmärker sig genom att påstå att gener för beteende följer helt andra lagar än andra gener när det är nödvändigt att påstå det för att inte framstå som rasister, men ändå påstå att beteende styrs av gener som följer precis samma lagar som andra gener när det är nödvändigt för att inte framstå som antipsykiatriker. Detta dubbeltänk gjorde att evolutionspsykologerna på 1980-talet erövrade hela världen. Det var då de hittade på att människor skulle ha en instinkt att dela upp sig i "vi" och "dom". Det är egentligen rasistiskt mot hela mänskligheten, men det upprepades så många gånger att det innehållet glömdes bort och folk blev helt förvirrade och började att tro att det var rasistiskt att använda bokstaven n i början av ord istället (vilket det inte är, utan det är evolutionspsykologerna som är rasister mot hela mänskligheten när de påstår det). Det är därför det numera heter nothäfte i musik.

Släktingar[redigera]

Evolutionspsykologernas närmaste släktingar är evolutionspsykopaterna (Psychus minimus) som dock bara ägnar sig åt att döda och äta människor. Därmed är de inte alls lika farliga som sina mer kända släktingar evolutionspsykologerna, som har för vana att lura människor att tro att de är dumma så att de blir lika dumma som de tror att de är och alltså fortsätter att kriga och förstöra miljön istället för att bara snacka om saken och bete sig förnuftigt. Evolutionspsykologer och evolutionspsykopater ser exakt likadana ut, men evolutionspsykologerna tittar på bilder av Gud innan de har sex något oftare än evolutionspsykopaterna. Plus att evolutionspsykologer av någon anledning vägrar att äta palsternackor.

Genusvetarna påstår sig ofta vara en egen art, framför allt hänvisande till att de inte tror på andra evolutionspsykologers prat om "*aturliga" könsskillnader. Dock använder genusvetarna det evolutionspsykologiska snacket om "vi" och "dom" som grund för sitt ordpoliseri, så genusvetarna är inte en egen art utan bara en ras av evolutionspsykologer. Och eftersom raser egentligen inte finns så är genusvetarna egentligen bara helt vanliga evolutionspsykologer.

Djurrättarna är, även om de förnekar det, nära släkt med evolutionspsykologerna.