Feministiskt Initiativ

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Feministiskt initiativ (förkortas F!) även FIS - Feministiskt Initiativ för att motverka Rasism!" är en paramilitär organisation vars huvudideologier är militant feminism, marxism, ekofascism, anti-rasism och pro-HBTQ'ism samt Fisism. Fis enväldige Frauläin Fis (kvinnilige ledare) är Gudrun Schyman som var tidigare aktiv inom Vänsterpartiet. Schyman menar att mannen är representativ för ondskan i världen.


Vad partiet vill.[redigera]

Fis vill sätta elhalsband på alla manliga individer över 15 år.

Fis tycker att alla barn i grundskolan skall använda sig av Hen för att minska klyftorna mellan män och kvinnor. Det blir också mer demokratiskt för transpersoner.

Fis anser som Mona Muslim att det inte finns någon svensk kultur därför skall Sverige bli berikat med Islam och Sharia-lagar så att den tråkiga svenska kulturen försvinner.

Fis vill även reformera brottsbalkarna så att en man kan fällas för våldtäkt om mannen raggat upp en kvinna som senare ångrar samlaget med mannen.

Fis vill även ha lag på att inga partier skall ha posten partiordförande utan det skall ändras till att varje parti skall ha 3 språkrör. En man, en kvinna och en transperson.

Fis vill kvotera in kvinnor i bolagsstyrelser så att det blir mer jämlikt mellan könen. Även om den inkvoterade kvinnan inte är kvalificerad för posten inom företaget som kommer det i alla fall se bra ut i statistiken,

Fis Använde i sitt val manifest under valåret 2014 en lagändring som upprörde många, inte minst den dåvarande regeringen. Fis föreslog att tillsätta en extra skatt på 12% gällande alla män bosatta i Sverige, denna skatt kommer att tillträda våren 2016 trots motgångar från både Alliansen och Socialdemokraterna.

Kopplingar till S.C.U.M[redigera]

Fis har ett samarbete med S.C.U.M som är en terroristorganisation som vars enda mål är att skjuta män i feminismens namn. SÄPO kallar kopplingen mellan S.C.U.M och Fis för en udda företeelse som inte är ett hot mot varken rikets eller folkets säkerhet. Denna relation mellan partiet och organisationen har fördömts av bl.a Vatikanstaten, David Cameron, Lars Vilks och Jimmie Åkesson.

Kopplingar till Fis[redigera]

Fis anser egentligen inte att de har en koppling till den tradtionella fisen (se prutt). Enligt Lars Ohly är detta något som faktiskt kan stämma. Flera inslag i SVT bekräftar detta, framförallt Alexandra Pascadildo och 80 % av Aftonbladets journalistkår.


Partiets kopplingar till andra partiet.[redigera]

Fis har en djup förankring inom många andra etablerade partiet. Man använder nyckelpersoner för att nå fram sitt budskap om auktoritär ekofeministisk samhällssyn. Info14 i samarbete med Expo har släppt en lista op Fis infiltratörer och marionettdockor.


Info14 och Expo's lista.[redigera]

Maria Arnholm FP Sveriges jämställdhetsminister.

Birgitta Ohlsson FP Sveriges demokratiminister.

Rosanna Dinamarca V riksdagsledamot.

Mona Sahlin S fd partiledare.

Tobias Billström Sveriges migrationsminister.

Åsa Lindeborg krönikör på Aftonbladet tidigare uttalad kommunist.

Som man kan se på denna lista så är det här enbart de infiltatörer på riksnivå som omnämns. Chefredaktörer på Info14 och Expo kommenterar listan på följande vis.

Vi (info14 och Expo) har länge haft viljan att samarbeta med varandra. Listan är skriven i en hierarkisk ordning för att manlättare skall veta vilka som styr infiltrationen. Vi har ju bedrivit åsiktsregistrering nu i några år så vi har kartlagt kring 79% av den svenska journalistkåren och kring 81% av våra folkvalda politiker.