Forskare

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Vad en forskare egentligen är[redigera]

Forskare är ofta "smått" galna personer, iklädda flaskbotten-brillor, taskiga frisyrer och vita rockar inne i lokaler med hälsovådliga ämnen och anti-periskop. De sitter ofta ensamma i dunkelt belysta källare och utför en varitet av mer eller mindre farliga experiment. Genom alla tider har forskare felaktigt kallats för töntar, och retats för sina vita rockar - troligtvis på grund av att det i en lag någonstans står att endast forskare, mentalsjuka och läkare (vilka alla är desamma) får bära dessa vita rockar.

Forskare påstår sig felaktigt ligga bakom all världens uppfinningar och upptäckter. Detta är självfallet inte sant, det var ju trots allt Batmans glasögonbeprydda, urgamle betjänt Alfred (titta bara vad som finns i Batmangrottan) som ligger bakom alla dessa, men forskarna ville så gärna bli kända för något annat än sina vita rockar.

Forskarnas historia[redigera]

Forskare misstänker att de första av dem dök upp någon gång på 1700-talet. De var avundsjuka på att den kristna kyrkan hade svar på allting, till skillnad från de själva, och startade därför ett krig mot kyrkan. Forskarna lyckades genom att byta bort en av sina rockar få reda på en enorm konspiration med all världens myndigheter inblandade, där de hade byggt om jorden; från platt till rund (läs mer om detta i John Blund-artikeln). Genom att avslöja att jorden blivit rund lyckades forskarna få sig själva förföljda av både hela världens myndigheter, som till varje pris ville hindra att informationen kom ut, och kyrkan, som ville hämnas efter att forskarna startat sitt krig mot dem.

Forskare idag[redigera]

Sedan 40-talet har forskarna blivit förknippade med galenskap, mycket tack vare Albert Einstein, som sniffade cyanidångor och Axe Africa. Men också mycket tack vare att Dr. Frank N. Stein av misstag körde en årsförbrukning elekticitet genom ett modellflygplan han gjort av delar från gamla flygplan. Stöten gav modellflygplanet liv, och de anställda på Vattenfall bekymmer när de skulle räkna ut elräkningen. Denna kallade man Den flygande holländaren, eftersom den mestadels bestod av delar från holländska flygplan.

Modellflygplanet smet emellertid iväg och satte eld på en väderkvarn och har sedan 1600-talet spridit skräck bland pirater, fiskmåsar och handelsmän på sjön, då modellflygplanet fick för sig att resa tillbaka i tiden.

Forskare som reser tillbaka i tiden kallas ofta arkeologer och kan kännas igen på sina stickade tomteluvor.

Kan jag bli Forskare?[redigera]

Nej, allt har redan uppfunnits, det krävs mycket flum för att man ska kunna bli en framgångsrik forskare idag, de flesta forskare har helt enkelt inget att göra utan dricker mest kaffe.
Dom forskare som finns registrerade använder sig dock av ett enkelt knep som gör människor rasande!

  • -"Jag fattar inte.."

Detta är forskarens mantra, det upprepas dagligen av forskare över hela världen för att kunna påstå att det faktiskt finns forskning kvar att göra.