Friedrich Hitler

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Tom-hitler.png

Friedrich Hitler var tidernas största bedragare. Han var känd för sin flintskallighet och sitt babyliknande ansikte.

Banans begynnelse[redigera]

Friedrich Hitler började sin bana med att stjäla kassaskåpet på den skola där han gjorde en avledande manöver i att charma rektorns hustru, samtidigt som tre av hans klasskamrater såg rulla iväg kassaskåpet på en skottkärra. Klasskamraterna var senare spårlöst försvunna, och likaså kassaskåpet, men Friedrich infångades tre år senare på Barbados och överfördes till tysk polis. Han hamnade i Stamheim-fängelset i Bolschevikstadt i Ostrogotenheim, men han benådades lägligt av sin bror Adolf som hade mutat sig till reichkanslerposten i Groß-preussen under kejsar Wilhelm VI, och därför kunde ge amnesti åt vem han ville. Adolf benådade i samma sammanhang sin far Alois, som hade dömts till 10 års fängelse för sadomasochistisk propaganda, något som på denna tid var ett mycket grovt brott i Groß-preussen.

Fort Knox-rånet[redigera]

Emellertid tog Friedrich Hitler tillfället i akt att på sin bror rikskanslerns uppdrag råna Fort Knox i USA på allt sitt guld, och därefter i en räd stal han den engelska drottningens regalier, inklusive kungakrona ("drottningakrona" kanske, men det låter så dj-a dumt, så vi säger "kungakrona", i stället), och även den röda sidenkappan kantad av vesslepäls. USA och England blev mäkta förgrymmade, och förklarade följaktligen Groß-preussen krig.

Tilläggsräder och Stora Skruvstädet[redigera]

Som en tilläggsräd, så genomförde Friedrich en stöldräd mot Sovjetfinlands skattkammare i Kermala, varför även Sovjetfinland förklarade krig och plötsligen var Groß-preussen klämd som i ett skruvstäd mellan Sovjetfinland, England och USA, vilket ledde till att Adolf tvangs använda hela summan till att muta Östnippon att förklara Sovjetfinland krig från öster och USA från väster, så att allihop hamnade i ett skruvstäd, Groß-preussen mellan England och Sovjetfinland, Sovjetfinland mellan Groß-preussen och Östnippon, Östnippon mellan Sovjetfinland och USA, USA mellan Östnippon och Groß-preussen, och England på sidan av så att alla satt fast i skruvstädet.

Försvinnande[redigera]

Tyvärr låg England och USA precis bredvid varandra, och de slog sina huvuden ihop konstruerade en atombomb och lyckades, enligt sina underrättelsetjänster lokalisera Friedrich Hitler till Hiroshima, varpå de slängde en atombomb. Sedan dess har Friedrich inte setts till, men det har ryktats om att han kan ha sluppit undan, plastikopererat sitt ansikte, och flytt till Sverige, men det finns inga uppgifter som bekräftar dessa rykten. På senare tid har det emellertid observerats ett större antal unga svenskar vilka på något underligt vis är skalliga och har babyliknande ansikten, något som tyder på att Friedrich eventuellt kan ha överlevt och givit upphov till åtskilliga avkomlingar, men den moderne genetikern Joseph Smith Jr. anser att detta är uteslutet då hela familjen Hitler var försedda med den sado-masochistiska genen Hesperis A på kromosom 13 gen 16225 med kodningen AGGGAATGATCCCGTGTAAGGAAAGAA mellan generna för smutsiga fötter och ökad motståndskraft mot skoskav, och generna för ett filosofiskt sinnelag kombinerat med dåligt ölsinne. Några sådana gener har aldrig någonsin funnits i Sverige, då det inte går att förena med blodgrupp MN-A.

Hitlerdynastin

Adolf HitlerAndreas HitlerCyborg HitlerFriedrich HitlerGuschtapf HitlerSchwein-Otto Hitler