Göran W

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Akvarellmålning föreställande Göran W i sin renaste animagusform.

Göran W, lektor i svenska och svartmagi samt mästerexaminerad i animagi. Göran W är ett mystisk andeväsen som håller sig till skuggorna, få människor har någonsin sett det och de få som har det påstår att det är en så kallad animagus, en demonisk formbytare som lurar både barn och unga kvigor till sin håla för att där förgripa sig sexuellt och mentalt på sina offer.

Magi & Trollkonster[redigera]

Göran Ws attackmetod må vara förutsägbar, men den är likaså otroligt dödlig. Det börjar alltid på samma sätt, det räknar upp sina högt bedyrade titlar för att inge en förvirrande känsla av rädsla jämte beundran, Göran W förtrollar sina offer med väl utvalda antika ord från sin häxbok och upprepar trollformler om händelser frår länge sedan på avlägsna platser om och om igen för att mjuka upp offrets svaga sinne för den mentala attack som komma skall. Innan offret ens fattat vad som skett dras denne in i Göran W:s håla för ett "privat samtal". I hålan är det Göran W som är kung och bestens brinnande blick kan knäcka även den starkaste av män. Göran Ws magi har redan rotat sig så djupt i offret att denne inte kan göra motstånd, det vet vad det vill och det vill förtära sitt offer långsamt och i lugn och ro. Därför använder det en av de mest förrädiska trollformler i universum, en trollformel som endast var avsedd att användas av Gud själv för att få människor att jobba/dyrka fortare, men som Göran W lyckades stjäla i allt tumult som uppstod då övermänniskan mördade Gud.

JAG ÄR BESVIKEN PÅ DIG.

Göran W och jordens undergång[redigera]

Göran W är mestadels incognito, han är folkskygg och han ogillar särskilt finlandssvenskar, men av okända anledningar har han än dock funnit en lärjunge i Sebastian hoas. Om det är viljan att lära eller endast djuriska lustar som skapat bandet mellan mästare och lärling går inte att säga på rak arm, men en sak är säker och det är att om Sebastian hoas någonsin tillåts att fullgöra sin träning hos Göran W så står världen snart inför en ond duo som inte ens NATOs och Kinas kombinerade trupper kan besegra. Därför har hela den civiliserade världen, plus Asien, ingått i en helig liga med uppgift att söka rätt på och förinta de två magikerna innan de förslavar all världens folk.