Geneskolan

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG

Geneskolan är en skola som ligger i Örnsköldsvik i den lilla orten Domsjö. På skolan går ca 567,9 elever och rektor är sedan 1823 Göran Persson, som i samma veva gjorde varje dag på skolan till kanelbullens dag, detta för att, enligt honom själv, han skulle få njuta av detta nygräddade bakverk varenda dag.

Geneskolans historia[redigera]

Skolan byggdes 1576 av Ernst Kirchsteiger, Leif GW Persson och Basse Haro. Skolan blev en av Sveriges största utbildningsinstitut för förtidspensionerade brevbärare och gatsopare och 1622 så inträffade det så kallade Helikopterrånet. Göran Persson sa i en intervju för Örnsköldsviks Allehanda att han planerade att göra skolan till en kommunistisk stat som skulle stå över Sveriges Rikes Lag, detta sades redan 1675.

Profilfrågor[redigera]

Geneskolan som är ett av Sveriges finare lärosäten har på regeringens uppdrag åtagit sig rollen att förvalta Sveriges nystartade kärnvapenprogram. Man bedriver bland annat forskning inom området i samråd med före detta forskare från Sovjetunionen. Genusforskningen är också ett område som prioriteras och företräds av Gudrun Schyman, Victoria Kawesa, Åsa Romson och Olof Palme.

Rektorer genom tiderna[redigera]

1576-1578: Ernst Kirchsteiger (Socialdemokraterna, för att kunna dela ut stenar som alla kunde förälska sig i)

1578-1823: Mona Sahlin (Socialdemokraterna, tillsattes för att företaget som gör Toblerone krävde henne som rektor)

1823-idag: Göran Persson (fd. Sosse, numera kommunist, tillsattes för att göra en stabil öststat av skolan)

Göran Persson har sagt att från och med 2268 så ska rektorposten innehas av Gudrun Schyman eftersom att Magdalena Andersson räknat ut att då kommer det att finnas för mycket pengar (90 800 750 000 kr) och därför behöver de brännas på torget av en veteran.


Gene[redigera]

I anslutning till skolan finns en liten by kallad Gene som endast får besökas av Geneelever, en del tror att den kallas Domsjö, men detta är alltså helt felaktigt. I byn finns:

Domsjö Kiosk & Gatukök, ägs av Baggan och här säljs mat, dryck, godis, cigg och alkohol med en lägre alkoholhalt än 3,5% och det till ett mycket lågt pris. Ägaren sa i en intervju med SEKAB 1921 att han tänkte höja priserna med 45 € per ciggpaket. Göran Persson tackade för att kanelbullarna och varmkorvarna skulle ha samma pris som innan prishöjningen.

Gluggen[redigera]

Gluggen är den mytomspunna kiosken på Geneskolan där kärnvapen och knark säljs till alla elever för att kunna störta den kommunism som rådet på skolan. I kiosken arbetar Håkan Juholt som ger allt som säljs i kiosken en bitter bismak tack vare sin mustasch.

Kiosken öppnade 1914 samtidigt som det första världskriget drog igång, detta för att man ville stötta de Österrike-Ungerska soldater som krigade och de frivilliga från skolan som ville störta Hjalmar Branting, då en partiledare för Socialdemokraterna och med en mustasch som anses vara fin av både Göran Persson, Ingvar Carlsson och Ian Wacthmeister. Anledningen till att det är Håkan Juholt som arbetar i kiosken är för att man ska kunna tro att det varit samma kioskägare under hela Gluggens livstid, den ägdes först av just Hjalmar Branting (trots att det som såldes i kiosken var till för motståndare mot Socialdemokratin, men som de flesta Socialdemokrater så tog Branting det hela med ro och skyllde allt på Moderaterna, Centerpartiet och Folkpartiet. Gustav Fridolin har meddelat att han söker jobbet som kioskarbetare till år 2065.


Personal[redigera]

Göran Persson - Rektor

Leif GW Persson - Lärare i hjärt- och lungräddning, känd för sin andningskunskap som han delar med sig av till eleverna

Håkan Juholt - Kioskägare, kallas i den digitala världen för Super Mario

{{LJA) - Men sin sexiga attetyd mot tjejerna

Jimmie Åkesson - Lärare i försvar mot svartkonster

Gudrun Schyman - Vice rektor och lärare i ekonomi

Gustav Fridolin - Lärare i ellära, eftersom att han är emot överkonsumtion av el så har eleverna ständigt håltimmar från hans lektioner

Gustav Kornhub Lärare för sexualkunskap

Stefan Löfven - Lärare i förtidspensioneringskunskap om svetsning Jan Guillou - Lärare i skrivning av erotiska noveller och ger alla elever en upplevelse av 'hur det går till' om ni förstår sidans avancerade språk Soleman Lärare för sjunga Tatanic

Mona Sahlin - Hemkunskapslärare, hennes recept blir oftast rödgröna röror med toblerone till efterrätt

Margareta Larsson (SD) - Skolans ekonom, hon bjuder oss här på sina kunskaper: 400 000€ = 40 T kr = väldigt mycket pengar Zlatan Ibrahimovic Idrottslärare med sin långa näsa och sin kaxiga attityd

Se även[redigera]

Nolaskolan

Örnsköldsvik

Domsjö

Göran Persson