Gitarr

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Gitarren kommer från början ifrån Mikkel FelPäls hem trakt : Tvatt Staden. Han gick en gång till en pub och beställde ett öl. den var varm och då uppfann han Gitarren som då kalldes "mögelspawnaren".

inget vet varför men man kan inte ändra historien. Mikkel FelPäls fick sin första konkurrent 1900, det var Jonas Tält. Han hade diverse Skills och de hade tävling. MIkell var så full att han sket ihjäl allt motstånd, Stanken gjorde också deras avkommor till CP as.

Nu förtiden har man tappat bort Gitarren. Den har troligtvis tagit självmord tillsammans med sin fru i en bunker i Tyskland och sedan krimerats. Kvarlevorna åt troligen av storätaren MIkkel Pfelpfh. Man tror att Gitarren dock lever mot alla odds och sitter någon stans nere i Spanien på sitt Vrålåk och slaktar andra instrument som fioler och Frickardeller.

Minkel FlaskMutta är också uppfinnaren av gitarr. Troligtvis är hon INTE det för att historien ska förbli tvistad.

Gitarren används mycket till att Porta Cylindrar eller att raka Enkel Muttor , dvs de utan hår.

I framtiden kommer Gitarren ha en stor betydelse för världen. Den kommer nämlingen lära Snigel VänsterMutta att läsa på OAPH¤#H%R som ingen annan kan och skapa ett land.... åt helvete med detta -_-