Grand Theft Auto

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto är en spel där man ska försöka döda så mycket folk som möjligt med en dildo i handen, målet med detta spel är att döda varenda liten människa i hela världen och sen ta all knark som finns och le som en idiot. Det skapades av en dopad idiot(hmm kan hen ha blivit diskad från Mello pga doping?) 2013 av hen när hen dopade sig med anabola. Läs Melodifestivalen om ni vill veta!

GRAFIK

Grafiken i spelet är så bra så att det får Uncle Sam att framstå som en idiot. man har försökt göra grafiken bättre men Rockstar games har själva bestämt att ta den häftiga grafiken och stoppa upp det i arslet på varandra.

LJUD

Ljudet är förvisso bra, den spelar sveriges nationalsången "du feta du sviniga" om och om igen, det finns en annan musik som spelas av Beethoven som luftrapar till en av sina klassiska musik. 98 procent är dock My New Swag. Med sång.

SPELKÄNSLA

spelkänslan är jättebra, ALLTFÖR bra. så fort man ser någon skjuta dig i bakgrunden så börjar du direkt att skrika som en stucken gris och klä av dig kläderna och springa till mcdonalds helnaken och spy på toadörren och våldta alla där samt köpa billiga sångursäkter på Lidl och spamma hela Nepal med Pepe the frog memes och hitta Kim Jong Un naken med sin fru innan du hinner öppna det.

STORYN

spelet handlar som vanligt om att man är antingen svart eller vitt (spelar roll om man är en gangster eller nazist) och sen plockar man sig bara en liten leksakspistol och sprätta vatten och plast i ögonen på folk så att dom dör blixtsnabbt och köper porrfilmer på Lidl. sen så möter man olika personer som vill att du dödar en viss person eftersom den personen har stulit din uppdragsgivares Big Mac. senare så dödar du alla dina uppdragsgivare för Knark och Mcdonalds hamburgare. sen så skrattar du som en idiot och sen börjar eftertexterna gå iväg och spy.

SAMMANFATTNING

hela spelet tycker jag är perfekt, det finns till och med en hemligt liten grej, så fort du har väntat tills eftertexterna är slut så får du se på datorgrafikporr. inte illa.

TACK OCH HEJ!