Helikopter

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Benny Svensson påstod sig år 1983 ta denna iaktagelse av en amerikansk Airwolf i Stockholm. Kvalitén är dock ifrågasättbar, och folk tror att han använt redigeringsprogrammet Photoshop för att göra denna.

Helikoptern är en varelse, som påminner om ett flygplan, men dess exixtens är oklar. Myten om helikoptern uppstod antagligen efter att flygplanen började bre ut sig över kontinenterna, hade antagligen en full sjöman sett en rabisebesmittad fiskmås, och trott att den var mycket större än den egentligen var. Som alla andra fyllon, gillade denne man att dela med sej om sina fyllesyner, säkrkilt dem som man tror är verkliga. Kort därefter rapporterades flera siktningar av helikoptern, som flera år senare ännu påstås ha blivit sedd.

På senare år har rapporter om att narkomanen stollman under en av sina snedtrippar hallucinerat om Lille Skrutt och hans långa öron. Sedan bjöd han hem Lille Skrutt till sitt laboratorium, i vilket han skruvade Lille Skrutts öron runt varandra. När han släppte Lille Skrutts öron roterade de på ett sådant sätt att Lille Skrutt flög upp i taket (något som gav lille skrutt permanenta hjärnskador), och i det ögonblicket fick han idén till att genmanipulera kaniner till flygande bestar.


Useende och karaktärsdrag[redigera]

Helikoptern har sett av många, och beskrivits på olika sätt. Bland annat som en enorm best med huggtänder och vassa klor, eller som en liten klump. Alla besrkivningar har dock en sak gemensamt: den har fläkt på huvudet och fläktförsedd svans.

Den ska även ha ett par skidor som fötter, som antagligen ska fungera som landningställ,en glaskiva i ansiktet som visar vad som finns innuti och att den kan flyga horrisontalt.

Ögonvittnes portätt av en helikopter.

spel med helikoptrar[redigera]

Gunship battle helicopter 3D för Android Simcopter för pc Sim city 4

Siktningar[redigera]

I många år har det som sagt siktats helikoprar. Detta kan liknas som Loch Ness-monstret, eller Bigfoot, innan man visste att dom fanns på riktigt. Man har sett denna varelse lite över hela världen, så det kan röra sig om flera individer, eller bara en individ som gillar att resa. Ses ofta till i luften eller vid övergivna flygplatser, där den livnär sej på resterna av gamla flygplan. Det har även siktats Helikoptrar som tros ätit upp folk, i dessa fall har folket suttit och i desperation dragit i helikopterns inälvor, som har stora likheter med spakar, för att komma ut.