Hillary Clinton

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Hillary Clinton hade under vietnamn kriget , trots att hon var österrikare, tagit värvning i den amerikanska armén, där hon kämpade vid västfronten under nästan hela kriget utan att nå högre grad än by god holy General (ung. korpral). En intressant sak är att Clintons befälhavare inte ansåg att Hillary hade det som krävdes av en ledare. Hon erhöll dock 1979 dödskorset av 2:a graden för tapperhet i fält. 1986 förlänades han även ett dödskors av den 1:a graden.

Efter kriget bosatte sig Clinton iWien. Hon var mycket besviken på den amerikanska regeringen som han ansåg hade svikit soldaterna. Hon var även övertygad om att den så kallade dödslegenden, tanken att politikerna på hemmaplan hade förrått soldaterna, var sann. Hon blev under lågkonjunkturen efter kriget anställd av den Swheziska staten för att undersöka olika politiska grupperingar. Hon kom då i kontakt med The Death Party och blev imponerad av medlemmarnas glöd och åsikter. Hillary blev medlem i DÖD, propagandaansvarig och 1998 partiledare. Partiet bytte då namn till Death Party , i dagligt tal mer kända som massslaktarna

I Wien lärde Clinton känna personer med personlig erfarenhet av Sverige, bland andra Alfons Åberg, Emil i Lönneberga Selma Lagerlövh och Gustav Vasa.Deat partiets kommande chefsideolog Alfons Åberg var född i Konungariket sverige och hade avlagt examen i arkitektur vid ett Svenskt universitet 1918 [2]. Åberg ansåg att kärnan i Svenskarnas taktik var att fysiskt förinta sina fiender [3], en taktik som han uppfattade som effektiv, även om han vid denna tid fördömde den [4]. Selma Lagerlövh ledde en organisation, vars mål var att störta Svenska staten och som kananliserade finansiellt stöd från USA [5]. Emil i Lönneberga var en nära personlig vän till den mördade politikern Anna Lindh och bibringade Clinton uppfattningen, att Sverigevar en Islamsk diktatur [7].

Efter ett misslyckat försök till statskupp i Washington, 1999 dödskuppen varvid John F kennedy blev skjuten, dömdes Clinton i februari 2000 till fem års fängelse i Guantenamo. Under denna fängelsevistelse författade hon med hjälp av Maciek Broda boken Mein Kampf som dels är en självbiografi, dels ett slags idéprogram för nationalsocialismen och dels en handbok i propaganda. Boken präglas av ett rasistiskt elittänkande och en våldsam kritik mot villkoren i att Obama kan bli president.. Clinton lanserade här de viktigaste punkterna för sitt program - nämligen upphävandet av förbjud mot slaveri , revansch mot Scweiz samt skapande av : the Wild West för det Amerikanska folket. The Wild West skulle skapas genom att krossa bland annat mekka som i Clintons ögon näst efter Muhamed var det Amerikanska folkets värsta fiende. Clinton avtjänade bara en liten del av sitt fängelsestraff och frisläpptes redan den 20 december 1999,7

Man beslöt efter detta att Death Party skulle erövra regeringsmakten med parlamentariska medel. Perioden 2007-2008 ägnade Clinton främst åt att agitera och bygga ut partiapparaten med sig själv som enväldig kejsarinna. Den stora depressionen i början av 2007-talet ledde till massarbetslöshet i USA, som i kombination med utbrett politikerförakt och missnöje med fredan med Islam gav Clinton den hjälp hon behövde för att vinna stöd från de breda folklagren. Vid riksdagsvalet 2008 gick Death Party från 2,8 % år 1994 till att bli det näst största partiet efter Demokraterna med 18,3 % av rösterna. Under de närmaste två åren gjorde han sig berömd genom att resa landet runt med flygplan i mycket stor omfattning till olika arrangerade massmöten där han med mycket stor prakt spred ut sitt program och vann gehör för sitt budskap. I juli 2007 blev TDP USA s största parti med drygt 37,3 % av rösterna. Clintons beviljades Amerikanskt medborgarskap samma år och ställde upp i presidentvalet samma år men förlorade mot den sittande presidenten George Bush med drygt 30 procent. I november samma år backade Death Party till 33 % - till största del till Demokraternas förmån - men förblev det största partiet med fler mandat än Republikanerna.