Hober

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Hoberna även kända som Hobbits är en deprimerande hop fyllon.


Vart tar dem hoberna?[redigera]

Isengard.

Utseende[redigera]

Hober är ofta sexiga fanskap med Hasselhofflikt krull. Dem har även riktigt håriga fötter och ben, detta visar dem stolt genom att alltid bära hot-pants och inga skor. Vissa hober föds dock som Gingers och dem blir ofta retade för sitt handikapp.

En hobs liv[redigera]

En hob föds oftast ur en säck Potatis. När modern ser detta brukar hon oftast (men inte alltid) kräkas. Hober lever sitt tidiga liv på dagis eller, om dess föräldrar är fula, en dagmamma. Dagmammor är oftast inte så snälla mot hoberna. Dem gillar att svälta dem små stackarna, och misshandla dem på diverse skrupelfria vis. Även hobens föräldrar är elaka mot den. Därför kan dem bilda starka vänskapsband med sina vänner, eller bli hårt mobbade. Efter att ha lidit under dagispersonal eller dagmammor är det dags för hoben att börja i en skola. I skolan är det fullt krig. Alla skriker och slåss och bråkar. Men det är inte allt, ungjävlarna leker ofta "fånga tjejerna". Det går ut på att fånga och våldta tjejerna. När en hob börjar i fyran får han komma med sin pappa på en logdans. Då dricker han sin första öl. Och får möjligtvis ha sex för första gången i sitt kort(växt)a liv. När en hob är 15 år får hen sin första dos knark. Dom flesta hober är narkotikaberoende.

Social struktur i ett Hobiskt samhälle[redigera]

I en vanlig hobisk stad finns det en stor, oändlig, fyllefest omgiven av resten av staden. Där finns bland annat en ostbutik (Jävligt dyr) en bar (Gratis då alla hober är alkoholister) och små hål i marken där dom sover mellan festerna. Samhället styrs av Frodo en ful hob med könshår på huvudet. Han styr hela Fylke (Hobernas huvudstad) genom en ondskefull ring som är fylld av häxkonst. Under Frodo finns hans admiraler som lägger fram stridsplaner. På samma plan i den sociala rangordningen finns festfixarna. Däribland värt att peka ut Fetlasset Isac Revilla. Dessa planerar diverse fester och Logdanser åt hoberna.


Kända Hober[redigera]

Frodo Fylkes diktator, han styr land och rike med en förtryckande järnhand. Och en ring.

Sam Frodos fete pojkvän.


Bilbo En ful fävel, även känd som Dildo.