Howard Drossin

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Howard Drossin, född 1950, är en amerikansk musiker och sångare. Drossin flyttade som liten till Australien där han var tvungen att strunta i skolan eftersom han var tvungen att ta hand om sin hjärndöda lillebror och vara med honom i sin mycket lägre klass. Detta var något som föräldrarna tyckte var viktigt. Detta medförde att Howard själv inte fick någon undervisning.

Men Drossin lyckades ändå och utbildade sig till läkare och advokat, men började skriva musik under 1960-talet. Skrev musiken till två Sonic-spel. Dessutom har han skrivit dramatik och lyrik och varit med i Bee Gees och även skrivit memoarer i 230 band. Nu har han flyttat till Sverige har försökt att göra karriär som ståuppare.

Tyvärr finns det inte mycket information om honom på Internet. Detta för att han är hatad och många av hans hatare tar alltid bort det som skrivis på Internet. Han är förövrigt far till Göran persson. Inte den tjocka politikern Göran Persson utan bonden Göran Persson. Han har också en son som heter Scott Farrant som endast är 36 år men som ser ut att vara äldre än sin fader.