Innedansbandy

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”Finare sport finns det inte!”

~ Innedansbandy om Innedansbandy

”Finare sport finns faktiskt!”

~ Anonym om Innedansbandy

”Släpp mig! Jag har inte gjort något!”

~ Tage Erlander om SÄPO

Innedansbandy är en inomhussport där man kombinerat dans och innebandy, så kallad dansbandy inomhus. Man dansar helt enkelt med en klubba i händerna och skriker av lycka när det blir mål. Eftersom det inte finns några mål brukar det väldigt sällan bli några glädjerop i innedansbandy.


En längre förklaring (mer att läsa med andra ord)[redigera]

Innedansbandyn är (som förklarat under "lagom kort förklaring") en inomhussport där man kombinerat dans och innebandy. Man dansar helt enkelt med en klubba i handen (valfri färg och storlek) och skriker av lycka när de blir mål (eller olycka när motståndarlaget gör mål).

Innedansbandyn kommer ursprunglingen från dansbandyn, där man bara dansade och spelade bandyn. Den enda egentliga skildnaden är att innedansbandyn skre inomhus och innehåller fler valmöjligheter så som:


1- Storlek och färg på bandyklubban

2- Val av dans under matcher

3- Val av färger under matcher

4- Tillgång till en skolkurator.


Det finns heller inga mål i innedansbandyn (som den ordinarie dansbandyn) anledningen är ännu okänd och runt de har vilda spekulationer uppstått såsom att: Målen startat en radikal frihetsrörelse vid namn MRIS (Målens Rätt I samhället). Men än så länge är de bara spekulationer som blivit bekräftade av SÄPO som just nu utreder saken, men ännu inte kommit fram till något.


Hur denna sport kom till är en väldigt bra fråga, och de finns faktiskt ett svar på den. De började med att några tonårspojkar skulle spela dansbandy, dock regnade det kraftigt den dagen. Då kom den ena av dom plötsligt på en galen idé: Att spela dansbandy inomhus, därav "innedansbandy"


Innedansbandyn i OS för dopade[redigera]

Sedan 1998 förekommer innedansbandy i OS för dopade. Dock har inte de stoppat Lenin.