Internet Explorer

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Internet Explorer ['intärnätt ex'plåarør] skapades 1890 och är idag världens mest använda verktyg för porrsurfing. Då människor inte vill ha vissa typer av sökord i sökhistoriken i googlefältet på sina verkliga webbläsare såsom Firefox ['fajjørfåkks] och Chrome [kräm], har IE överlevt som porrsökverktyg.

exempel på vad Internet Explorer typiskt används för, av dess typiskt sett underåriga sexuellt frustrerade användarskara av imbecilla ungar och annat samhälleligt avskrap

Internet explorer utvecklades på 90 talet av MicroSoft på den tiden ledd av stackars mobbade Bill Gates. Billys plan var att slå ut alla andra porrsökverktyg genom att bygga in den gratis i MicroSoft windows. Detta konkurrerade ut Netscape och orsakade xxx krisen vid 00 talet. Internet Explorers sekundära syfte är att möjliggöra nedladdning av Mozilla Firefox, en webb/porrläsare som bara är hälften så irriterande som IE.

Nästa stora steg i utvecklingen av Internet Explorer togs år 1901 då IE som första porrsökverktyg fick en inbyggd In-private-Surfing ['inn-prajvejt-'sørfing) som inte lämnar någon sökhistorik och därav är förträfflig få datorn delas med andra personer.

Internet Explorer är #1 i topplistan av browsers som används för att ladda ned bättre webläsare.