iPhone

Från Psyklopedin
(Omdirigerad från Iphone)
Hoppa till: navigering, psyka

iPhone är en Android-wannabe fast en värdelös kopia. Den funkar bra till att torka sig i röven med, fast ljusknappen får man skavsår av och det är ju inte så skönt. Iphone har många följdsjukdommar också, tex hiv och digerdöden. iPhone används i dagens läge av P12or och blondiner som vill vara Johan palm wannabes. iPhone grundades av en Japan som hade slut på toapapper och har inte ändrats sedan dess. Själva Apple grundades år 170 f.Kr av en sten vid namn Spik. iPhone var i början svart, och det såg många som rasistiskt, därför gjorde Apple en vit sedan. iPhone blir lätt en Pajphone så bli inte förvånad när du tappat den.

iPhone-förhållande[redigera]

Apple har efter lanseringen i Sverige skapat en regel för hur många telefoner man får köpa per familj. Om en person tecknar 2st telefoner, oberoende av vilken operatör det är så har Apple rätt att "Svartlista" kunden med hjälp av "iPhone Förhållande"-lagen.

Är man svartlistad så genererar det i permanent avslag från abonnemangsteckning, oavsett operatör. Självklart med undantag från dom operatörer som inte säljer Apples succételefon iPhone.