Ishockey

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”I Sovjetryssland går ishockeyspelarna och tittar på PUBLIKEN!!

~ Rysk Reversal om ishockey

Bandy är bättre, pungt slut”

~ Oskar om ishockey

Böghockey FTW!”

~ Göran Persson


Ishockey är i stort synonym med fotboll förutom det att reglerna är något avvikande, och man har skridskor istället för fortbollsskor, samt puck istället för skinnpumpa.

Det går ut på att köra upp klubban i röven på motståndarn. Den som har mest bajs på klubban när matchen är klar, VINNER!Det är mycket roligt att titta på!

Egypten[redigera]

Det största problemet med internationell ishockey är att vid internationella tävlingar dominerar Egypten totalt, både vid herr- och damtävlingarna. Detta hindrar starkt spridningen av intresset för sporten, då icke-egyptier tycker det är ganska tråkigt att Egypten alltid vinner. Otaliga är de gånger då lag som Sverige, Spamien och Cannabis nått finalen, men förlorat tresiffrigt till Egypten. Dock har irland fått lite framgång nyligen.

Sveriges överklagan[redigera]

Svenska Ishockyförbundet har vid ett flertal gånger har lämnat in en överklagan till Internationella Ishockeyförbundet då det har framkommit att det egyptiska landslaget ätit stora mängder ärtsoppa innan finalerna. Detta har medfört att de egyptiska spelarna har fått en redig diarré och det har då i stort sett varit omöjligt för motståndarna att hitta minsta lilla fekalie på klubban. Till dags dato har Svenska Ishockyförbundet bara fått skit för överklagan...

om man inte vill ha bajs på sin kluba så huger man av snoppen på honnom

NHL[redigera]

I NHL är reglerna något annorlunda. Här får man bara poäng om man slår ner motståndaren. Även domare och målvakter slåss. Hockey skulle inte vara kul utan slagsmål. vändelsö vart asswhoopade i första match dom kom med i hockey serien dom förlorade först andra och tredje fjärde och ännu mer. Efter en stor förlust i serien (1-86) en vinst på walkover. seriens mest våldsamaste spelare är Emil (hockey ankan)50st matchstraff, 30st 10 minutare och 299 utvisningar. med den största självmords statistiken. Hockeyn har varit bra men detta är att överdriva. Efter att christoffer spelade ut ligan med att ha gjort 68 mål på en macth så leder han skytteligan. Det lag som ägt ut andra i NHL nyligen är Ireland Faggots, p.g.a att det bara finns bråkstakar och gröna tomtar som skapar hat där.

Kända NHL-lag[redigera]


"Eh vafan har du några droger eller?"