Islam

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ondaogat.png Det onda ögat observerar denna artikel, men tycker att den är finkänslig, blid och feg. Var vänlig och fyll på mer elakheter, tack! Dogbabylaf-micro.png

Derka derka, Mohammed Jihad! Al-sherpa sherpa, al-Bak Allah!

~ Saudiarabisk islamist om homosexuella.

Muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget, för innan dess var det judarna. Ja, ni trodde väl ändå inte att jag skulle säga nazisterna?

~ Jimmie Åkesson

””Lets it praaaay!””

~ Elsa om Islam

”Alkohol borde bli tillåtet inom Islam. Iallafall vodka och gin.”

~ Cinder Glow om Islam
En muslimsk man i nattskjorta tar kort på sina fyra fruar samt sin älskarinna (hon längst till vänster).
Lille Daniel, 16 år, får lära sig hur han snabbt och smärtfritt ska kunna utföra vad Allah kräver av honom när han blir vuxen och ska delta i Jihad. Kvinnan framför honom är Sour Sweet.
Muslimskt vårmode säsongen 1430. Den blå färgen håller i sig från de femhudra tidigare säsongerna, men det är nya material, vi ser mycket taft och den vågade vita färgen på ansiktsgallret gör att det får en mer distinkt framtoning. Nytt för i år är även de käcka små prickarna. Bilden visar Miss Islam 2007.
Profeten Muhammed får absolut inte avbildas av någon under några som helst omständigheter, så här kommer en bild på en annan Muhammed.
Demonstrationen är en av islams fem pelare. Som muslim måste man demonstrera fem gånger om dagen. Den första demonstrationen är mot Israel, den andra är mot USA, den tredje är mot Muhammedkarikatyrer, den fjärde är mot den gren av islam som man inte tillhör (sunniter demonstrerar mot shiiter och vice versa) och den femte och sista är mot Israel igen. Den här muslimen har demonstrationen som sin favoritpelare eftersom han tycker om att vara arg.

Islam är världens roligaste religion och praktiseras av muslimer/rörliga bomber. Eller en ideologi kanske. Eller en kultur. Eller en ideologi med en religion och en kultur.Fast Islam kom till när Muhammed aka Derka-derka hört om Kristendomen och judendomen som också är skit. Islam är därför en kopia Skitsamma. Islam är i alla fall väldigt stort. Nästan alla araber (utom de som har humor) är muslimer och de som inte är det får stryk av de som är det. Eftersom islam är så stort finns det många inriktningar inom islam, men det finns en viktig nämnare som är gemensam för alla muslimer, nämligen att de saknar humor.

De Islamistiska budorden skiljer sig lite från de som judendomen och kristendomen har.

 1. Du ska inte ha andra mer än fyra gudar vid sidan av mig.
 2. Du ska inte göra dig någon bildstod eller avbild om du inte ska kräla och offra till den.
 3. Du ska överanvända Herrens namn, så att jag får mer makt
 4. Tänk på att hålla happy hour helig.
 5. Visa aktning för din biologiska moder och din advokat.
 6. Du ska inte dräpa, om du inte tänker be om ursäkt och äta upp.
 7. Du kan begå äktenskapbrott, förutsatt att du vill få barn.
 8. Du ska inte stjäla om någon ser dig.
 9. Du ska inte vittna falskt, utom mot Amerikaner.
10. Du ska inte ha begär till din medmänniskas bubbelpool.

Fördomar om islam och muslimer[redigera]

  • Kvinnan är förtryckt inom islam. - FEL! Det är mannen som är förtryckt. Unga muslimska pojkar tvingas växa upp till män utan att någonsin få se en obeslöjad kvinna, än mindre en naken kvinna. Ledande forskare och människorättskämpar har hävdat att denna omänskliga behandling måste upphöra eftersom den leder till att pojkarna i vuxen ålder får problem med sin sexuella identitet och inte kan hantera sin agressivitet. Från muslimskt håll har sedvänjan förklarats med att man bara vill skydda pojkarna. Muslimska kvinnor är nämligen så jävla fula att pojkarna om de fick se dem skulle må så illa av åsynen att de skulle överväga att kastrera sig. Och det skulle inte vara så bra, eftersom det då skulle bli färre muslimer i världen.
  • Islam är en religion för araber - FEL! Islam är en mycket öppen och fullständigt ickerasistisk lära. Det går alldeles utmärkt för vem som helst att konvertera till islam. Fast du måste förstås kunna läsa Koranen på latin. Och börja gå i nattskjorta om du är man och klä ut dig till spöket Laban om du är kvinna.
  • OK då; alla manliga muslimer får ha fyra fruar? - FEL! Det fattar du väl att det inte funkar? Det finns fortfarande lika många män som kvinnor, så om nån man har fyra fruar blir någon annan man utan, och det gillar inte Allah!
  • Men jag har SETT muslimer med fyra fruar! - OK DÅ! Om 3/4 av alla muslimska män dör i krig för den rätta tron kan resten ha fyra fruar var. Detta kallas Jihad vilket av västerlänningar har tolkats som "heligt krig", men en noggrannare nyöversättning antyder att detta komplexa ord i själva verket betyder "sysselsättning för de som hellre slåss än knullar". En annan forskargrupp hävdar att ordet härrör från en jordbrukarterm som ursprungligen betyder "metod att rensa ut dumskallar (dåliga sädeskorn)".

Liberal islam[redigera]

"Liberal islam" är i strid mot vad namnet antyder, en sorts fundamentalistisk liberalism som går ut på att man skall provocera fram ett Jihad där man utrotar alla muslimer och sedan sänder dem i bojor till Guantanamobasen på Kuba. Man börjar med att provocera fram krig med islam genom att måla löjeväckande bilder som påstås likna "Muhammed" se bilden till höger. Självmordiska konstnärer ritar fåniga bilder på rondellhundar i avsikt att bli utsatt för hot och attentat från pjutta muslimer som ingen klappar, så att man blir mördad och "martyr", och sedan så har man i bakgrunden en liberal mobb som skall förklara alla mentalt friska muslimer för "ett hot mot samhället", och så förintar man alla vettiga och sansade muslimer i ett gigantiskt blodbad där alla, liberaler och deras hatfiender muslimerna allihop skriker Allah-u-akbar och så dör allihop i eld och blod. Människor med IQ brukar anse att ett liberalt Jihad är en form av Idioti.

Inavel[redigera]

Inavel är mycket vanligt förekommande inom islam. Den islamiska definitionen av "inavel" är dock inte densamma som den västerländska. Enligt sharialagarna blir nämligen svågrar, svägerskor, svärsöner, svärdöttrar och svärföräldrar släkt med varandra efter ett äktenskap. Det innebär bl a att man och hustru blir bror och syster och båda får två mammor, två pappor och en väldans massa syskon till att hålla reda på. En konsekvens av detta har dock blivit att muslimer ibland blandat ihop varandra och gift sig med sina riktiga släktingar. Detta är den största orsaken till att alla muslimer kallar varandra t ex brorsan, ifall de skulle missa en släkting.

Se även[redigera]


dumme fan