Jesus kristus

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.


Ett namn på en mirzhisk mexikanare (0-33 e kr) som troligen blev mördad av judar eftersom han var son till en snickare. Man tror att han hamnat i ett svartsjukebråk efter att hans oskuld till fru blev gravid med en svart man. Det säger ganska mycket om henne men mer om honom, ja menar, även om han är mexare borde han ju kunna prestera i sängen. Historien om hur jesus fick green card i USA på 1100-talet efter en skatteskrivning kan man läsa om i NT OCH GT vilket är förkortningar för NÅGOT TROLIGT och GANSKA TROLIGT. Eftersom skiten är skriven under övervakningen av högre myndigheter så är det svårt att veta vad som är sant.

Mer om Något Troligt, NT.

Något Troligt ska alltså ungefär ha utspelat sig då den här mirzhiska mexikanaren fick green card i USA efter att ha kommmit från cuba with a vengence efter att fidel castro skickat iväg alla dömda fångar från cuba. I Något Troligt så står det mycket sånt som skulle ha hänt tydligen, säkert mycket fyllehistorier och skitsnack om diverse brudar som jesus nu så starkt påstår att han fick till det med. Det står även mycket om ett visst barn som jesus skall ha fått tillsammans med Alice Tegnér men det talas det ganska luddigt om eftersom man tror att författaren kunde ha rökt mycket marijuana.

Mer och Ganska Troligt, GT.

Samma innehåll som i NT i det hela stora förutom stycken som behandlar grundandet av Rävland och den fantastiska informationen angående 28 januari.