Joakim von Anka

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Joakim von Anka aka. Joakim Haataja aka. Lord Moyne, en väldigt korkad varelse som tror han är rik, fast det är han inte. Alla hans mynt är kopior av plast. Han inbillar sig att han driver ett stort företag också.

Bakgrund[redigera]

Joakim von Anka föddes i Nazistiborg, en stad en kilometer i från Ankeborg. Självklart är han kapitalist, även fast han egentligen inte alls har så mycket pengar. 1996 blev Joakim von Anka arresterad efter ett olagligt försök att försöka köpa dunderhonung, en drog som på 90-talet spred sig till Ankeborg. Våren 1997 flydde Joakim von Anka från cell nummer två med hjälp av en AK-47 och kokain. Rädd för att åka fast så skapade han ett alias känt som Lord Moyne och flyttade till England. Där väntade han innan han genomförde Trustorhärvan tack vare Handelsbanken som är korrupta jävlar. Tack vare alla pengar han fick av att genomföra Trustorhärvan köpte han plastpengar av Kejsare Stig som sa att det var speciella pengar från England, utom att inse att pengar från England är till för fickrunkare som Kalle Anka är.

Varför Kalle Anka jobbar för honom[redigera]

Alla tror att Kalle Anka jobbar för Joakim von Anka för att Kalle är skyldig Joakim von Anka mycket pengar, men i verkligheten är det på grund av att de här Engelska plastpengarna används ofta för fickrunkning, vilket Kalle Anka gör var tredje timme. Anledningen till att han är Skyldig Joakim pengar är för att Kalle Anka har fickrunkat bort Joakims plastpengar och därför har Kalle knappt några spermier kvar.

Värt att veta[redigera]

  • Joakim von Anka grundade sin förmögenhet som konsult för gaskamrar under Andra världskriget.
  • Joakim von Anka tjänar grova pengar på knarkhandel.
  • Joakim von Anka har som näst högsta dröm att knulla med Autumn Afternoon och få HIV.