Johan Andersson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG


Johan Andersson, (född? eller?) är en svensk före detta programmerare och sektledare som numera håller till runt Sergels Torg i Stockholm. Han är också en framstående ikon i kommunistkretsar och var en gång misstänkt i utredningen om mordetOlof Palme.

Barndom[redigera]

Johan växte upp på Lidingö i Stockholm och det är också troligt att han föddes där, även om det dock aldrig har bevisats och hans fiender snarare skulle hävda att han kröp upp ur ett hål i betongen i Tensta. Hans föräldar var välmående svenskar och han hade en relativt problemfri uppväxt och det har spekulerats i att det var det som lade grunden för hans senare problematik. Han blev snabbt intresserad av datorer och i skolan mobbades han på grund av hans lite udda intresse (Datorer, på 1960 talet...). Trots det lyckades han fullfölja utbildningen och tog studenten på Lidingöskolan.

Programmerare och Gud[redigera]

Johans nuna

Efter studenten flyttade Johan Andersson hemifrån och in i en etta på Söder där han umgicks med datorn. Det var här inne i den skumma rökiga lägenheten som Johan fick sin första programmeringsidé. Det är oklart vad idén handlade om men klart är i alla fall att Johan tog med sig idén till spelutvecklingsföretaget Paradox Interactive AB som förkastade idén totalt. Dock måste de ha fattat tycke för Johans kunskaper som programmerare eftersom de anställde killen dagen efter.

Som programmerare var Johan till en början mycket framgångsrik, framför allt med spelen Svea Rike 3, Europa Universalis och Europa Universalis 2. Hans forum på internet fick över 50 000 medlemmar och de som var aktiva tillbad honom som en gud. Johan trivdes utmärkt i sin nya roll som allsmäktig programmerare och gjorde några fler spel, samt pekade ut ett par personer på forumet som skulle bli hans lärljungar. Dessa kom snarare att likna SS än Jesus lärljungar och kallades Johans Army of Darkness av gemene man. Johan föredrar dock fortfarande att kalla dem Mina Små Pojkar eller Johans Små Pojkar vilket var det officiella namnet under tiden de var verksamma.

  • BiB - BiB var co-admin på forumet och hade makten att banna vem som helst. "Bannaren BiB" (från Byggare Bob) tvekade aldrig en sekund att banna folk som han såg som ovärdiga Johans närhet och han styrde de som kom in och ut på forumet med järnhand. Det är allmänt känt att BiB hade en taskig barndom och att det är där hans fientlighet kommer ifrån. Hans föräldrar avvisade honom på grund av hans lite annorlunda sexuella läggning och BiB kom antagligen aldrig över det.
  • Castellon - Känd som "Paradox Peter". Han var ansvarig för propagandan på forumet och skötte sina uppgifter utmärkt. Enligt honom kunde vem som helst bli bannad utan vare sig skuld eller ens bevis på skuld. Dessutom är buggar i Johans spel enligt honom icke-existerande eftersom Johan som ubermensch är per definition 100% felfri.
  • Valdemar - Valdemar var den typ som avskydde nonsense av alla de slag. Till exempel när Knights of Honour blev släppt och någon föreslog att det kunde bli bättre än Johans Crusader Kings som handlar om samma tidsera var Valdemar (som är från Norge) snabbt där för att varna dem för att gå offtopic, trots att ingen ens tänkt tanken.
  • Stonewall - Också kallad "Bonerwall" (Ståndmur). Stonewall var ansvarig för underrätelseverksamheten på forumet och kan ändra på posts överallt på hela sajten. Han försökte sig också sig på ett par meningslösa försök på motspionage på vissa anti-forum vilket misslyckades totalt.
  • Rafiki - Rafiki representerade de vanliga människorna på Paradox, trots att han var den som var den mest hjärntvättade av de alla. Han blev en zombie som lydde minsta vink, vilket bland annat innebar att han var tvungen att suga av Johan en gång i veckan.
  • OHGaymer - Han gillar så kallad "klubbmusik" och har bland annat hyllat Alcazar. Jag tror vi har sagt tillräckligt

Johan själv kallade sig Åskans och RockNRollens Gud vilket antagligen hade någonting att göra med hans mycket pinsamma problem med gaser i magen.

Skattefusk och Avsked[redigera]

Johan, uppspelt av framgångarna, började släppa fler och fler av sina buggiga spel och hans hjärntvättade skara av fans köpte de allihopa, trots att majoriteten av dem blev besvikna varje gång. Dock var ingen kritik mot spelen tillåten på forumet och Johans ego växte till dramatiska proportioner. Det tror man är en annan anledning till varför det nu gick som det gick, Johan trodde helt enkelt att han var oövervinnlig och odödlig, en ubermensch helt enkelt. Dock började han få slut på tisepoker att använda i sina spel och i ett desperat försök att verka orginell började han i början av 2006 arbeta på det mest förväntade spelet av alla, uppföljaren till Europa Universalis 2 som orginellt nog fastslogs skulle heta Europa Universalis 3

I mitten av 2006 gjorde polisen en razzia på huvudkontoret i Stockholm och det uppdagades att Johan under sina sex år som spelutvecklare på företaget tillsammans med en advokat under aliaset "Judge" förskingrat en oerhörd massa pengar genom att förfalska bokföringen. Han ska otaliga gånger ha skickat pengar från bolagets kassa till negerbarn i Afrika och till den kommunistiska diktaturen Kuba och han erkände direkt. Motivet ska enligt honom själv vara att "hjälpa revolutionens sak" och att "ge tillbaka pengarna som Europa tagit från Afrika till dess rätta ägare". Han kallade dessutom svenska Staten för inkompetenta kapitalistsvin opch för detta fanns han tillsammans med sin medbrottsling skyldig i Stockholms Tingsrätt ett par veckor (Närmare bestämt 42) efter gripandet. Han blev också fälld för att vid fem tillfällen betalat för tok för mycket i skatt och att vid sextio tillfällen förgripit sig på sin dator. Straffet blev hårda böter, och dessutom förbjöds han att någonsin arbeta som programmerare eller ha att ha med datorer att göra igen.

Idag[redigera]

Johan flyttade ut på gatan och lever idag i ett alkoholmissbruk och det har även ryktats att han är beroende av tändargas. Han är en välkänd figur på Sergels Torg och en stor turistattraktion, framför allt bland japaner, nordkoreaner och folk från Latinamerika.