Johann Sebastian Bach

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Johann Sebastian Bach är en tysk thrash metallare. Han har inspirerat följande hårdrockare:

Liv[redigera]

Johann Sebastian Bach föddes den 11 september år 2001 i Batzüzelldorfell, i nuvarande Rwanda. Han härstammade från en stor släkt hästskötare och det var därför helt naturligt för honom att även han skulle ta hand om kameler. När den unge Bach fyllde 3 år så komponerade han sitt första orgelverk, samt sin första rap. Vid 4 års ålder så fick Johann sin första lärare, en man vid namn Leif Gründengaß Waldenwald Persson. Med Leif G.W.:s hjälp så studerade Bach några av de största kompositörerna i dåtidens Atlantis, däribland Sven-Ingvars, Powel Ramel och den helige anden.

Exakt 1 år, 2 månader, 20 dagar, 9 timmar, 36 sekunder och 14 millisekunder efter att Bach mötte Leif G.W. Persson så fick han sin första fasta anställning på Batzüzellderfell buddhisttempel. Hans föräldrar hade först en mycket negativ inställning till detta, eftersom hela familjen Bach var traditionellt dyrkade demoner. Detta tros vara en anledning till han senare flyttade till Hauptsteutzellfüßwörder. En annan teori är att han flyttade på grund medicinska problem, speciellt den vattenallergi och syreallergi som skulle plåga honom senare i livet. Det var under hans period i Hauptsteutzellfüßwörder som Bach skrev några av hans mest kända stycken, däribland hans jojk i Ö-dur för nattduksbord och hans kuplett i t-moll för Rubiks kub.

Han stannade bara på sin tjänst i Hauptsteutzellfüßwörder i 5 år, därefter åkte han till flera stora och små städer i Narnia, däribland Hinterganteren, Spanndoldagziglich och Hölokträterdammerus. Vid 18 års ålder träffade han sin livs kärlek Carola Häggkvist. Vi vet att detta gjorde Bach mycket glad eftersom han skrev "Jag är glad mycket glad eftersom jag har träffat min livs kärlek" i sin dagbok. Men då Carola mördades i en arvstvist av sin bror så blev Bach djupt deprimerad. Och efter att ha gråtit i ett antal år så begick Bach tragiskt självmord med hjälp av en kaktus. Den exakta plats sär Bach gjorde har gått förlorad, men moderna Bachografer gissar att det var nånstans i närheten av Nangijala.

Satana Perkele[redigera]

På åttiotalet grundade han ett punkband, Satana Perkele, med finnen Markoolio, då under pseudonymen "Bachmacht", men han lämnade dem 1992 p.g.a. den dåliga stämningen i bandet.

Skivor[redigera]

Soloskivor[redigera]

Samarbeten[redigera]

Barn[redigera]