John F. Kennedy

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

ich bin ein fisch, eller var det berliner?

 '''john F kennedy'''

I väst låser du in dina släktingar, i sovjetryssland låser dina släktingar in dig. '''Rysk Revers'''"Joseph" Fritzl Kennedy, även kallad JFK eller Jo-jo, var under en lång period en jordgubbsmunk, det dröjde till dagen innan han blev fejkmördad av Lee Joseph Oswald innan han uppgraderades till en blåbärsmunk. Hans hobby var att låsa in släktingar i källare.


Berlinmurentalet[redigera]

John F Kennedy höll ett berömt tal vid Berlinmuren 1963 där han sa de kända orden ” Ich will ha en Bratwurst”. Där han förklarade att USA ville importera Bratwurst från Östberlin.

Lek med atombomber[redigera]

Jo-jo hade redan sedan sin ungdom fascinerats av atombomber, och hade som högsta dröm att starta ett världsomspännande atombombskrig, under vilket han kunde framträda i radio och deklamera dikter. Han kom därför överens med Nikita Joseph Khrustjov om att invadera Kuba för att dessa skulle be Sovjet om hjälp med att skjuta atombombsmissiler, så att Jo-jo skulle få en bra anledning att skjuta tillbaka. Kennedy och Khrustjov kom alltså överens om att samfällt utlösa Jordens undergång. Tyvärr lyckades detta inte, för en vacker dag var Khrustjov nykter, vilket han aldrig brukade vara, och blev plötsligt feg och ville inte utlösa ett atombombskrig. Historikerna brukar diskutera vilt än idag huruvida Khrustjov var en kärring eller inte.

Fejkat mord[redigera]

JFK började känna sig mer och mer instabil i sin roll som president, eftersom han misslyckats med sin stora dröm. Genom kompisars kompisar, lyckades han hitta en bra skytt som på stort avstånd kunde skjuta en melon som JFK höll på huvudet. Det är den melonen som moderna människor brukar få se fotografier på, under det att bildtexten under säger "fruktansvärt, fruktansvärt". JFK brukar anse att alltihop var för allas bästa, och att vi inte skall oroa oss.

Tiden spenderad i himlen[redigera]

Så fort Jo-jo hamnade i himlen så började han planera sin onda återkomst till Jorden Han boka genast tid med Adolf Hitler och Jesus för att gå igenom hur han skulle komma tillbaka. Efter 368 dagars tänkande bestämde han sig för att återvända i en ny kropp, World Trade Center. Han skulle, som ett sjubyggnadskomplex ta över världen. Tyvärr så kom Ich bin Laden på honom och skickade in flygplan in i honom. Jo-jo stod upprätt en stund, innan han blev trött av värmen från branden, och somnade, vilket resulterade i att han åter igen hamnade i Himlen. Han planerar nu en ytterligare återkomst som Freedom Tower