Judar med eller utan hatt

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Judar eller guldnegrer är onda varelser som dedikerat sin existens till att förinta arier och araber. Kännetecken för judarna är deras krokiga näsa, svarta hål som ögon, deras svarta och krulliga hår och såklart deras långa, smala fingrar som går ner i allas fickor. Många judar har även hatt, men det finns även judar utan hatt. Vissa judar använder istället en ful kalott som kallas kippa - speciellt de som börjat tappa håret (eftersom skallighet är awrah inom judendomen), men det finns även komplicerade judar med kippa under hatten samt judar utan vare sig hatt eller kippa. För att se en sanningsenlig dokumentär om judar med hatt samt judar utan hatt, se "Den evige juden". De flesta judar, med eller utan hatt, bor i Israel och är de enda i Mellanöstern som inte räknas som sandnegrer. Istället kallas de guldnegrer (t ex guldnegrer med hatt och guldnegrer utan hatt).

Om du inte tycker att judar med eller utan hatt är tillräckligt skrämmande, se då ateister med eller utan hatt som är mycket värre.

Heltäckande hatt[redigera]

Ett fåtal judar använder långa hattar som täcker ansiktet och bara har en glipa framför ögonen, och ibland är glipan täckt av ett nät. Dessa heltäckande hattar har väckt många starka känslor och många judar, med eller utan vanlig hatt, menar att detta endast härstammar ur fanatisk sionism och inte återfinner något stöd i Gamla testamentet/Tanach. I Israel är det dock lag på att alla män måste bära heltäckande hatt i samspel med människor utanför släkten (se Mellanösternkonflikten). Det finns även judiska terrorister som vill införa lag på att män måste täcka hela sina kroppar med jättelånga hattar.

Historia[redigera]

Forntida och allmänt gammal historia[redigera]

Judarnas historia börjar någon gång för länge sedan då den ariska rasen korrumperades av judarna med hatt samt judarna utan hatt som blandade ut den med sin egen. Denna hemska handling resulterade i att renblodiga arier endast fanns kvar i Tyskland, Holland, Storbritannien, Danmark, Norge, Färöarna, Island, Svärjä och Sverige, och vissa arier bar till och med hatt fastän de inte var halvjudar. Kort därefter flyttade judarna med hatt och judarna utan hatt till Kanaan, men av någon konstig anledning stannade de inte i detta "paradis". De bestämde sig för att flytta till Ägyptän. Där fick de snabbt jobb som slavar. De släpade stenar och byggde pyramider. Som slavar fick de dock inte bära hatt, vilket skapade debatt om religionsfrihet medan egyptierna menade att varken judehatten eller kippan ingick i slavuniformen. Kort därefter kom en extra kroknäst jude utan hatt vid namn Moses och befriade dem. Eller ja, hans näsa var så krokig att faraon bara ville ha bort judarna som inte tilläts bära hatt. Men först skulle Moses med hjälp av näsan ploga faraons åkrar. Moses bestämde sig för att simma istället för att gå landvägen med sitt folk. För att markera sin frihet valde vissa judar att ta på sig hatt medan andra valde att inte göra det (av dem tog vissa judar på sig hatten innan som ett tecken på sitt uppror, medan andra judar tog på sig hatten efter att de kommit iland, eftersom hattarna inte skulle bli blöta). Det är omstritt om Mose tog på sig en hatt eller inte. Judarna med hatt samt judarna utan hatt överdrev sedan denna resa för att få sin ras att se bättre ut än den ariska.
Efter det fick judarna med hatt och judarna utan hatt vad de förtjänade flera gånger, bl.a. av romarna och av tyskarna. Det första världskriget avslutades för övrigt med att judarna med hatt och judarna utan hatt högg de obesegrade tyska soldaterna i ryggen.

Den slutgiltiga utlösningen[redigera]

Under andra världskriget satte en hönsliknande hönsfarmare igång ett projekt med judarna med hatt och judarna utan hatt som viktig arbetskraft. Detta projekt kallades "den slutgiltiga lösningen". Det är än idag inte känt vad den gick ut på, men man tror att den bestod av korvfabriker.

Inte så gammal historia[redigera]

Den judiska rasen har på senare tid vuxit sig stark. Den ärorika ariska rasen kämpar fortfarande tappert för att förhindra denna ohyra att ta över världen. En del judar har varken hatt eller kippah, se jude. Dom judarna är konvertiter.

Källor[redigera]

1. "Den evige juden" (med eller utan hatt)
2. "Mein Kampf"
3. Fulla nazister
4. Hamas
5. President Mahmoud Ahmadinejad 6. Daesh är kul sa idioten