Kapitalism

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Socialdemokrat.Hakan Juholt cropped.jpg

Juholt har ett enormt hat för den här artikeln p.g.a. att den sprider läran om något som han inte gillar!

Folkhemmet Sveriges framtida ledare har gjort sig besväret att lägga till denna mall . Vilken ära!!!


Folkhemmet sverigeSverigeflagga.PNG


Kapitalism är en politisk ideologi som skapades år 1917 av Mark Twain. Som kapitalist kallas man av fina herrar för... ja, en kapitalist, men i vanligt folkspråk används "Jäävlää khaapitaliztsvein!", de är för rädda för att veta vad ditt jobb egentligen går ut på. Hell Satan.

Vad Kapitalismen innebär[redigera]

Ingen vet egentligen vad kapitalism går ut på, följande är dock säkert med kapitalism: Om du bor i ett kapitalistiskt land kan du räkna med att din telefon blir avlyssnad, även om du inte gjort något fel. Du kan också räkna med att dina grannar är spioner, anlitade av CIA. Allt detta finns i de kapitalistiska länderna för att ländernas överhuvuden ska ta reda på vad du gillar så att de kan vinna alla "demokratiska" val. I ett kapitalistiskt land kan du räkna med att du som arbetare är fattig och att du som lever i en medelklassfamilj istället lever som en i arbetarklassen och att du som är rik äger tillsammans med hundra andra personer äger 90 % av det som finns i landet. Kapitalism är roten för all ondska..

Citat om kapitalism[redigera]

Den socialistiska och demokratiska folkrepubliken Venezuelas store ledare Hugo Chavez sade en gång "Kapitalism är oförenligt med demokrati!". Detta är mycket sant. Endast i ett land där socialism råder kan demokrati finnas. Sovjetunionen, Venezuela, Libyen (under Khaddafi), Kuba och Nordkorea är praktexempel på allt som en socialistisk demokrati innebär. Exempel på ondskefulla kapitalistdiktaturer där individualismens pest råder (folk tror faktiskt att en människa är viktigare än kollektivet, sådant trams skall naturligtvis nedkämpas) är t.ex. USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Kanada. Inget av länderna är en demokrati. Folket bestämmer inget. Tydligast är detta i USA, de onda diktatorerna viker inte för något, de har till och med satt ut en nickedocka i vita huset, en mulatt som ska lura de stackars arbetarklassnegrerna (som INTE får rösta, Martin Luther King var en ond och vit kapitalist i förklädnad som användes för att lura alla goda socialiststater att USA höll på att bli en god socialistdemokrati där alla fick rösta, detta är naturligtvis inte sant) att stödja kapitalismen och diktaturen som i och med ideologin är oundkviklig.