Karl Marx

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG

Zhaingh gillar detta!!!!!!!! Mullorna gillar detta extra mycket!!!! Karl Marx är grundaren av den enda äkta kommunism som tyvärr aldrig blev någon hit, nämligenmarxism, som är kommunismens heliga skrift med riktlinjer för alla olika inriktningar (förutom den smygkapitalistiska trotskismen). Som många säkert redan har förstått är Karl Marx naturligtvis även farfar till den amerikanskkommunistiska propagandaklanen Bröderna Marx som numera lever i exil på Kuba (som olyckligtvis valde att bosätta sig just i den kubanska staden Guantanamo). Karl Marx var tysk, något som definitivt stack nazisterna i ögonen. Karl Marx hade ett registrerat partnerskap med sin underlägsna "hustru" Friedrich Engels som var den egentliga grundaren av marxism, men som inte fick någon uppmärksamhet för det. var Karl Marx största inspirationskälla inför marxismen och som helhjärtat stöttade och peppade honom till sitt magnifika underverk.

Historia[redigera]

Karl Marx var, likt sin wannabe själsfränd Vladimir Lenin, en entreprenör i den stora revolutionsindustrin, härefter kallad min högra skrumpna lever. Han skrev några böcker som aldrig gjorde honom berömd, dock kände han i sitt hjärta att han en dag skulle bli mycket rik på sina idéer. Han föddes 1818 under ett skrivbord.

Karl Marx fick vid trettio års ålder bli lobotomerad, då han själv ansåg att det var för hans eget jävla bästa. Det var så vi kunde vinna friheten, eller något. Dock fick han kväljande underliga mentala tillstånd efter operationen. Han drömde till exempel om den klämtande ångbastu som i hans tidiga barndom välde omkull med hundra liter saft inuti. Detta har psykologer analyserat väl, och de har konstanterat att denna man var helt och hållet galen på alla sorters vis, speciellt det spygröna sättet.

Karl Marx dog, med sina ambitioner ogenomförda, 1883 på Gudruns gamla psykanstalt i Jollyboodly.

Efterlivet[redigera]

Efter Karl Marx död inträffade något som händer med alla kändisar. Han var inte död, det var i alla fall vad man sa. det hade länge pratats om en vild man med enormt skägg som åkte runt och hjärntvättade arbetareklassen till att tillslut göra revolution. Men detta var inte Karl Marx. Det var i Själva verket en samtida version av mary shellys Frankenstein. En ung pojkslyngel vid namn Fredrich Engels, förrymd försöks-kanin på karolinska sjukhuset, hade grävt upp Karl Marx kropp ur Graven. Eftersom han var Lobotimerad kunde han lika gärna slänga ner honom i graven igen, men nej. Fredde var en klyftig grabb. Lät ett Enormt skägg växa ut på den ovetande karl max, i hakan kopplade han två batterier till testiklarna på honom vilket gav honom en otrolig energirush vilken återupplivade honom. Några år efter kom han över en skrivmaskin hmm? känns detta rätt detta som är skrivet här?