Katt

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”I sovjetryssland, katt bränna DIG!!

~ Rysk Revers om NEDM

”Katter. Katter är söta.”

~ Döden om Katter

”Jag har katt hemma”

~ Indigo Zap om Katter

”ALL ER BAS ÄR TILLHÖRANDE OSS!”

~ Autumn Blaze om Katter

För det kryptiska meddelandet där katter involveras, se KATTER

Standardattityden hos djuret

Katten, Catus domesticus parasiticus, är ett av de farligaste husdjur som finns, trots att många vägrat inse det, och mest ser dem som söta små ofarliga husdjur. Faktum är att de är så farliga, att de kan spränga en hel stad i luften om man har otur. Därför råder forskare att man ska hålla sig så långt ifrån katter som möjligt vid alla tillfällen, vilket en jävla massa folk ignorerar. Den ende som med lätthet kan bekämpa katter är Banlonmannen.

Katternas ursprung[redigera]

"No photography!" (Försvar mot åsiktsregistrering)

Ingen är helt säker på var katterna kommer ifrån från början, och man är väldigt osams om var de egentligen kommer ifrån. En ovanlig teori är att katterna ursprungligen kommer från Cannabis, eftersom alla är så konstiga där, men detta är högst otroligt, eftersom hade de inte kommit därifrån, så hade Laserbjörnarna dödat dem innan de hade fått någon makt.

En till teori är att katter kommer utsprungligen i från landet kattegatt som misstolkats att vara en sjö untanför Danmark men som egenligen ligger i Asien det är de vanligaste teorin som finns men tanke på det kanske va deras ursprung. Då när Lejon och Tigrar hade simmat från Kenya till Asien i landet Kattegatt och tagit hand om katter.

En annan teori är att de kommer från landet Andouillerike, vilket är högt troligt, eftersom det kryllar av de monstren där. Däremot ger det här mer frågor än det löser, eftersom fransmännen bryr sig ju inte alls om krig, utan hellre vill sitta och måla fula tavlor och dricka vin med baguette. Hur kan då katter ha blivit så farliga, om de har levt ibland ett så fredsälskande folk? Enkelt; katterna kommer inte alls från Andouillerike, utan har bara förslavat hela franska befolkningen under Andra världskriget, vilket kan förklara varför fransmännen är så fega.

Ännu en teori är att ur katten Kino skapades av satan och senare utvecklades till fler katter

Om vi utgår från den förra principen, så har forskare kommit fram till att de egentligen är krigsvapen framställda av nazisterna i Tyskland i början av 1940-talet. Nazisterna hade forskat fram det ultimata vapnet att kunna besegra allt motstånd, och slutresultatet blev katter. Efter den franska okkupationen, dock, förådde katterna sina skapare nazisterna, och etablerade sin huvudbas i Andouillerike. Många tror att detta var vad som fick Nazisterna att förlore andra världskriget.

Specialvarianter[redigera]

Havskatt i Östersjön

Havskatt, Catus domesticus marinus, anses vara den vanligaste källan till de knarrande och brummande ljud som på 1960-1980-talen retade gallfeber på svenska försvaret och som gav ubåtsofficerer hallucinationer om ryska ubåtar, något som speciellt Carl Bildt utnyttjade i politiska syften. Det säges att han hade stora bassänger där han odlade upp havskatt och sedan lägligt slängde ut framför ubåtar när det var marinövningar i diverse svenska skärgårdar, vilket tacksamt användes av marincheferna för att äska mer pengar till sjöbevakning.

Havskatter är kända för att aggressivt anfalla sjöhundar och jaga dessa upp på land flera mil varför man ofta på landet kan se långa stigar av knäckt säd från stranden, och sedan långa sträckor som avslutas med röda fläckar där slakten ägt rum. dem bajsar guld med silver kiss BAAAJS. Och theo är en annan slags katt som bajsar kiss och kissar bajs. Den är livsfarlig.

Utseende och fysiska funktioner[redigera]

Katten - den ultimata legosoldaten. Färgat foto från 1942.

Katter ser ut som vanliga pälsdjur, och har päls och inre organ, som vanliga däggdjur. De till och med parar sig och föder ungar, vilket gör de mycket svårt urskiljbara från vanliga däggdjur. De har inbyggda vapensystem i form utav lasrar, självdetonering, klor och tänder, vilket gör dem till livsfarliga mördarmaskiner. Lasrarna och självdetoneringsmekanismen har dock blivit skickligt dolt i ögonen, respektive njurarna.

Kattungar, som ännu är i deras utvecklingsfas, har inte fullt utvecklat utvecklat sin förmågor, främst vapensystemet. Detta betyder att de är mycket sårbara vid tidig ålder, och är mycket lätta att besegra.

Pulvriserat och snortat[redigera]

Snubbe som är het på gröten och inte kan vänta

Katter brukar, som en försvarsåtgärd, förvandla sig till buskar när oväntade fiender dyker upp. Dessa buskar är i Jemen kända under namnet khat-buskar, vars gröna löv är narkotiska och brukar knarkas av Jemenitiska knarkare som på bilden.

Speciellt brukar man ta khatbuskar, pulvrisera dem och snorta dem under namnet Ecstasy, vilket är djävligt kul på fester, men som efter några gångers användning brukar leda till Alzheimers sjukdom, Schizofreni och att näsan ramlar av. En gammal greve i Östergötland, boendes på ett fallfärdigt gods med 100 katter, brukade skörda khatbuskar och snorta, varpå väggarnas färg flagnade av och han började ta emot besök av galna bokbindareklubbar. Hans tjänarinnor från Thailand såg spöken på godset.

Motståndsrörelse mot katterna[redigera]

År 2002 spreds en video på Internet där en kille eldade upp en kattunge, och där bakgrundsmusiken till datorspelet Doom spelas till. Kattförsvarare blev förskräckta, och började genast agera för att få bort videon från internet. Deras slagord var "Inget gör brinnande katter kul. Inte ens Doom-musik" (som senare förvandlades till kattbeskyddande rörelsen NEDM). När den till slut togs bort med hjälp av Rånartjänst i Sverige började anti-kattförsvararna att agera, de började bränna kattungar hit och dit, främst för att visa för kattbeskyddarna att katter var onda.

På senare år har en speciell anti-kattorganisation uppstått, Antikattbyrån, som kämpar för att bevisa för kattbeskyddarna att katter är onda. Medlemsantalet ökar ständigt, och snart har man fått tillräckligt många medlemmar för att krossa de onda katterna. De flesta medlemmarna bor i Sovjetunionen.

Ordet Katt[redigera]

Ordet katt kommer ursprungligen från det grekiska ordet cattelusaausius som betyder liten djur med grönt paraply. Ordet var för svårt för att de vanliga Svenskarna skulle förstå det. Därför förkortades det till bara katt.

Japanska trollkarlar och svenska siare anser att ordet katt kan ge lycka i människors liv. De menar att om man regelbundet säger ordet katt, minst en gång per timme så kommer man inte råka ut för olyckor.

Försvarsmetoder mot katter[redigera]

Om du ser en katt, så finns det flera olika sätt att försvara dig, beroende på vilket vapen du har.

 • Om du har en kniv, skär könsorganet av den.
 • Om du har en tändare, och det är en kattunge, bränn den.
 • Om du har en pistol, sikta mot huvudet.
 • Om du har ett raketgevär, skjut för fanken!
 • Om du har en hund, avliva hunden så inte katten halal-slaktar den.
 • Om du är en Terminator, släng den i smält stål.
 • Om du har ett krucifix, be till gud om en snabb död.
 • Om du har en mus, proppa in den i kattens mun.
 • Om du har en skål med mjölk, lägg en trampmina i den och spring utav bara helvete!
 • Om du har stora fötter med ännu större skor, trampa på kattens svans och spring utav bara helvete!
 • Om du har din mamma, offra henne!
 • Om du har ett marsvin, använd det som undanmanöver.
 • Om du har en bil, kör över kattkräket.
 • Om du har en plaspåse, fånga katten och kväv den.
 • Har du ingenting, spring som bara fan!
 • Har du Hamza bin Laden,

ge honom(henne) en bomb och spring för fan!

 • Om du har Autumn Blaze,ge henne vodka!
 • Kan du schack,ge katten vin och slå den,sedan spring som fan!
 • Om du har Gucci,spräng Gucci!
 • Om du har en sterileserare, steriltsera jäkeln!!

och vad du än gör, SPELA INTE DÖD!!! Katter älskar att koka ister på döda fienders lik!

 • Kan du kung fu andvänd inte det för katter gillar att möta folk i kung fu matcher!
 • Har du ett vapen ge det till katten och sedan ska du springa allt du har!

Katter i trafiken[redigera]

Det är mest fanatiska protestanter som kör på katter i trafiken, visade studier från Vägverket under 1980-talet. En ihjälkörd katt är katt o(ch) lik. Glöm inte bort att theo katten är farligast den kan döda dig med sitt gula paraply!!!

Berömda katter[redigera]

Bastet[redigera]

Bastet är själva kattlighetens ursprung, nämligen en egyptisk gudinna med hyggligt välsvarvade former, men med katthuvud. Detta hade hon, därför att hon alltför ofta kom på sig med att inte kunna formulera sig, och för att motivera sina förenklade sociala kommentarer, så omformade hon sitt huvud till huvudet av en katt. Därigenom fälldes den berömda kommentaren: "mijaauw", vilket sedan dess står som ett kännemärke för tveksamheter och tvetydigheter, eller olika former av lockrop.

DMJHÄK[redigera]

DMJHÄK är ett blodtörstigt hundätande monstrum, som orsakar försvinnandet av åtskilliga hundar i trakten på de mest mystiska vis, ofta åtföljt av blodsspår med inslag av köttslamsor. Ingen har någonsin med säkerhet identifierat DMJHÄK, men det anses att själva förkortningen står för Den Monstruösa Jäkla Hund Ätande Katten, och det finns teorier om att han skulle vara förklädd till en liten söt svart och vit hankatt vid namn Pingu, normalt sett uppträdande som en snäll och tillgiven människovän, men på ett obehagligt lystet sätt iakttagande granskapets hundar. Han kommer och tigger godis av grannarna, men när ingen tittar på, så förvandlas han till en blodtörstig best som inte går att mätta.

Det ryktas att DMJHÄK utstöter fruktansvärda läten och oljud avsett att skrämma människor till lydnad. Oftast brukar oljuden som människoliknande men urartar till fruktansvärda monstruösa vrål, fräsanden och gnäll, avsett att tvinga upp sovande människor direkt från djupsömn till temporär vakenhet, i avsikt att lättare kunna inplantera subliminala meddelanden, oftast med innebörden: "ge mej mat, ge mej mat!" eller "jag är snäll, jag äter inte hundar, jag är snäll, jag äter inte hundar". Drömforskarna är ännu inte denna teknik på spåren, om det inte är så att moderaternas orimliga framgång i valet 2006 är ett resultat av detsamma.