Kilometer

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kilometer är ett längdmått som gärna förknippas med andra mindre mått såsom nanometer och ljusår. Används på de flesta linjaler kortare än 10mm(millimeter), kan även förekomma till användning i operationssalen när man opererar Gnomer och Jättar.

Andra intresanta andvändningsområden för Kilometer är vid mätning av: nätverkskablar, bungee jump linor, skrivbordsikoner, Alle Tärning, Emma Ödman, pjäxstorlekar och midiemått på off-pist skidor, hallstabletter, facebookreklam, /squadloggor, partiska dommare i First Lego League, skatboards, diafragma, stigbygeln, IQ, nördhet, knäpphet, snödjup, hästsvansar, överbit, wikipedia-sidor, tid, skolkorridårer, smurfar, Sonstorp, Grytgöl, svarthet, trötthet, Med Många fler!

Kilometer är ett sammansatt ord. De tre orden som någon smart person har limmat ihop är: Kil, som är en liten sak som man använder för att inte vatten ska tränga in åvanpå internätet när man surfar och sakta ner farten. Om som är en förkortning av "Olika rättigheter för alla inom Mongoliet". Och Eter som är en metall som i normal rumstemperatur är fast men har vissa syndromer som gör att den plötsligt kan flyga iväg och landa på Fondy:s huvud!

Om du vill ha en egen vild Kilometer så kan du gå ut och hämta en vid närmaste stora vägskylt.

Om ni hittar en föräldralös litenKilometer eller en skadad en så ring Fondy, han ställer upp. Han kan även förklara Kilometerns inblandning i de fysiska reaktioner som händer när man påverkar Kilometrar för energiutvinning i Fondygrytor.

Detta är min (Marcus Hilding Södergrens) syn på Kilometer.