Läkare

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

En läkare är en sadistisk jävel tillhörande evolutionsgrenen Parasitus, vilket innebär att de lever på att göra livet lite extra jävligt för den ständigt oroade allmänheten. Läkare kan delas in i fyra kategorier; Parasitus Rectum, Parasitus Krystis, Parasitus Rötsten och Parasitus Schizofrenizz.

• Parasitus Rectum, även kallad allmänläkare, är den mest förekommande, och som tur är även den minst farliga, arten. Den förekommer oftast rotandes i eventuell kroppsöppning eller tafsandes på opassande ställen. Den lever för det mesta ensam, förutom vid ställen som bl.a. Danderyds sjukhus.

• Parasitus Krystis är den art som har utvecklat en särskilt sadistisk vilja att rota på alla möjliga och omöjliga ställen inuti din kropp. Detta innefattar skärande i både hjärta och hjärna och ett och annat könsorgan. Allmänt kallas denna art för kirurg.

• Parasitus Rötsten är den näst värsta av alla - tandläkaren. Det hemskaste med denna är inte det faktum att den lyckas hitta hål på alla tänkbara och otänkbara ställen, borrar sönder tänderna och fyller dem med en opassande sörja för att sedan bestämma sig för att det nog är bättre att dra ut skiten - utan att du sedan får med dig en jävla leksak hem som sedan går sönder efter att ditt irriterande lillsyskon får för sig att det vore intressant att kasta ut den från femte våningen ner på en svårt traffikerad väg.

• Parasitus Schizofrenizz, även kallad psykolog eller psykiater, är den absolut värsta arten som går att hitta sittandes i en onödigt bekväm stol i ett grått och deprimerande rum sittandes med en ännu mer grå och deprimerad "patient". Utan att "patienten" misstänker något suger psykologen ut din livskraft genom navelsträngen, vilket resulterar i att du är ännu mer deprimerad efter besöket. Typen är mycket nära släkt med evolutionspsykologer och ger dig gärna vissa droger som har klassats som okej genom lottdragning i riksdagen. Är även släkt med djurrättare och, trots sin förnekelse, även släkt med scientologer.