LSD

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Knarkotikum[redigera]

LSD är en kemisk substans som uppfanns år 1954 av pentagons forskningsinstitut för industrivasselin. Den är klassad som knark och gavs felaktigt samma kemiska beteckning som järn (Fe). Vilda experiment i vita husets regi ledde till helt nya riktningar inom den industrialiserade sexualbranchen så som: djursex och incest. Idag är LSD mest förknippat med miljörörelsen.

LSD[redigera]

LSD (Liquid Screen Display) är en teknik som används för att göra platta, flytande skärmar. Detta har oerhört många användingsområden i Bosnien.

Upptäckt[redigera]

Den första LSD-skärmen upptäcktes av James Bonde r 1998 i en underjordisk grotta någonstans i södra nordeuropa. Han slog ihop två stenar så att de blev glansiga. han kunde sedan se YouTube klipp i dessa( Jo! YouTube fanns då)

AWarn.gif   Varmt välkommen till Uncyclopedia på svenska, LSD!

Hoppas att du kommer att trivas här. Börja gärna med nybörjarkursen, som gör det lätt att komma igång. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Psyklopedin. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på forumet.

Sex saker att tänka på för nybörjare:

  • Mårdhet. Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte våga skriva. Skriv! Om du språkliga felen göra, eller glöms några uppgifterna det vara ingen storare problem. Tvådje rättar till sådant till tiden. Men kom ihåg att all er bas är tillhörande oss.
  • Utforska. Ta en titt i deltagarportalen – där finns det gott om matnyttiga länkar.
  • Läs. Fortsätt sedan gärna med att läsa evigheten och om wikietiketten.
  • Fråga. Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något – vi hjälper gärna till! Tveka inte att ta kontakt med en av våra faddrar.
  • Oneutralitet. Psyklopedins artiklar måste ha en massa tyckanden överallt, med personliga åsikter. Se Psyklopedin:Lägg in dina åsikter.
  • Signera. När du gör inlägg på diskussionssidor, signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde efter varandra – så här: ~~~~. Om du inte har en tildeknapp må det inte vara det lättaste sättet, men du kan lika gärna klicka på knappen Button sig.png.

Om du behöver hjälp, skrik HJÄLP! på din diskussionssida och ställ din fråga under. Än en gång, varmt välkommen!

Doont speek Sveedesh?

94.234.170.34 24 november 2011 kl. 15.36 (UTC)

Drog[redigera]

Att dricka en LSD-skärm är ytterst ohälsosamt och ger hallucinogena effekter då skärmen tas upp av blodet och transporteras till syncentrat i hjärnan där den orsakar hallucinationer genom att spela upp slumpmässiga filmklipp nerladdade från YouTube, dock så är det HELT JÄVLA AWESOME, på ren svenska.

Hallucinationer[redigera]

Rosa hoppande elefanter i gula balettklänningar och röda sneakers är det som 99% ser.

MrE.jpg

Ewert övervakar den här artikeln

Republikens president har gjort sig besväret att komma hit och lägga till den här mallen på grund av sin eviga kärlek till Jämtland. Vilken ära!


Anledning till oro finnes icke! Jämtlands Republikflagga.PNG


Zhainghier.

125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas. Eller så kommer Zhainghs hemliga kommunistiska mullor och skriker ALLAHU AKBAR!


Kirinkuk.