League Of Legends

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

League of Legends, även känt som LoL var en bok av August Strindberg som sedan gjordes till spel. Spelet går ut på att två lag av energidrycksdrickande p12or ska ragea på varandra och säga saker om varandras mödrar. Det laget som förolämpar det andra lagets mödrar mest spränger det andra lagets Näshår vilket resulterar i hjärtklappning och hjärnblödning på grund av all energidryck. Datorspelet är gratis att skaffa men i spelet så kan du köpa pengar (ABBApengar) för riktiga pengar. För ABBApengar så kan ungdomarna köpa olika saker, t.ex så kan du göra om din karaktär till Göran Persson, vilket är mycket populärt eftersom han är fascismens fader.


Gameplay[redigera]

Igenom spelets gång kan man skaffa hjälpmedel att förolämpa motståndarens mödrar, det leder till att vissa barn blir så arga att dom till slut börjar mobba människor IRL.

League of Legends är en så kallad "el-ripoff" av ett annat datorspel, känt som Dota (Dictator of the askfat) som skapades av facistföreningen ABBA, vilka härjade i norden under 1960-talet. Nu för tiden så finns ABBA bara på två ställen i världen: Korpus Pizzeria och i skåneland där dem fokuserar på att manipulera dagens ungdomar med nya datorspel som Call of Duty Ghosts (även känt som vilse i pannkakan).

League of Legends är ett spel för inkompetenta fjollor som tycker Dota 2 är för svårt. Detta gäller även spelet Smite (Sluty Maids in the Ear), spelare tycker inte bara Dota och smite är för svårt, dom har även problem att få poäng i Teteris.

League of Legends spelas av ungdomar runt om i världen och är just nu världens mest spelade spel (tänk då hur framtiden kommer att bli med alla fascister). Det är inte bara ABBA som tjänar pengar på spelet utan även person som så kallat "livestreamar" där de visar sina "skills" för ungdomar som tittar med gapande munnar.

Livestreamers[redigera]

  • Suki Suki, Me love u loooong time
  • Nemoz - Nemolainen
  • Madkiller222 - The Pro
  • Thecoceaddict - cocacola
  • TSM - The sexy mushroom
  • TheOddone - Den gula mannen
  • Flightergear - The noob
  • Caveman - Grottmannen


Den gula mannen är erkänt bäst på att förolämpa det andra lagets mödrars kroppsstorlek. Ett känt citat från Den gula mannen som användes under världsfinalen i peking år 2011 är följande "Your mother is so fat that when she swam in the ocean all the wales sung "We are family"". Meningen ledde laget där han är medlem i (TSM/ The sexy mushrooms) till vinst.

Tävlingar[redigera]

Det finns många olika idioter som väljer att strunta i sitt liv och spela LoL på heltid istället. Dessa p12or brukar oftast senare i sitt dåliga liv ställa upp i så kallade "Världsfinaler" för att tävla om titeln som "Världens bästa spelare" (döptes senare om till "Världens bästa bagare" då många var duktiga på att baka kladdkaka). Ett gangstergäng som kommit långt i denna process är "SK Tevebolag", som också sysslar med kabel-tv.