Litteratur

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Litteratur är en högstyltande term som används av personer med glassögon. Vanliga människor utan glassögon säger böcker. Litteratur brukar dem läsa som tycker om att ha tråkigt och varje år delas Nobel-priset i Litteratur ut till den som har skrivit den längsta och tråkigaste boken.

Den första boken skrevs av Moses som skulle följas av fyra uppföljare. De fem böckerna var långa och tråkiga och Moses lyckades aldrig hitta någon som ville läsa dem. Genombrottet för Moses skulle komma när förlaget Bonnier Bibeln AB kontaktade Moses och behövde böcker att publicera. Eftersom Moses var den enda som dittills skrivt böcker, blev han ett självklart val för förläggaren. Samma år tilldelades Moses Nobel-priset i litteratur för sina fem böcker, som genast gick upp på bestseller-listorna.

Moses genombrott föjdes av flera som ville framstå som intellektuella och köpte sig ett par glassögon och började skriva. Litteraturen och viljan att författa växte, tillsist skrev alla böcker men ingen hade tid att läsa någon bok.

Författare kopierar ofta varandra, för att veta vilka som kopierat vilka delar man in böckerna i genren. I deckar-genren skriver alla om mord och detektiver. Alla i den genren har kopierat fjäde Moseboken, som är den första detektivromanen om Annika Bengtsson. Vetenskapslitteraturen brukar ofta kopplas samman med andra Moseboken, där Moses för första gången går igenom Relativitetsteorin och behandlar kloning samt mutationer av DNA.


Kända författare och Nobelpristagare i Litteratur[redigera]