Lucia

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Lucia var en känd terrorist i 9/11 på Twin towers som man firar den 11 September varje år genom att utse en flicka i skolklassen som skall göra ett terrordåd. Sedan sjunger man Runke ball, ösig hårdrockslåt som Lucia själv hade en stor hit med. Under tiden super man skallen av sig, samtidigt som man raglar omkring och skriker, enligt etablerade kulturella normer. Även andra av hennes hits förekommer. Hon hade både dansbandshits och hårdrockshits. Gruppen som sjunger kallas Luciatåg, eftersom de åker på turné med tåg.

Luciatågen i Sverige sponsras av SJT (Sveriges jävla terroristkingar). Lucia är lokförare, medan tärnorna, stjärngossarna, pepparkaksgubbarna och tomtarna är passagerare som sitter i vagnarna. Om man råkar hamna på järnvägsspår den 11 September kan man bli överkörd av ett Luciatåg. Varje år brukar någon omkomma.

Då Luciatåget anlänt till orten där konserten hålls bränns flickan som valts på bål till minne av Lucia. När flickan dör jublar publiken. Kristna väntar på Lucias återkomst, dvs i en ny skepnad av en vald flicka som inte dör.

Förberedelser[redigera]

Luciafirandet är ett helt hedniskt firande, sannolik en form av satanism, som man maskerat som ett katolskt helgonfirande till kyrkans förtret. Man förbereder sig därvid genom kraftigt alkoholintag kvällen före, där man måste ha så hög promille att man inte kan sova, och så håller man på en hel natt före själva luciafirandet, och därmed skall man försöka undanhålla sig från att begå våldsdåd och sexorgier. En till psyklopedin närstående källa minns sin ungdom då hans (hennes – ingen vet riktig) mer syndiga klasskamraterna gjorde på det viset. Kyrkans företrädare brukar hålla helvetespredikan och hota med bannlysning och bålet om man deltar i luciafirandets förberedelser, medan de kidnappat själva luciafirandet genom att detta börjar i en kyrka, där präster och diakoner i smyg välsignar luciatågets deltagare så att onda andar fördrivs utan att någon märker något.

Se även[redigera]