Luleå hockey

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Bald-monkey.gif Den här artikeln verkar vara litet väl snaggad. Om kynnet faller på må läsaren lägga till tillägg som piffar upp innehållet.

Luleå Hockey, på lokal dialekt kallad LurlÄ HåckÄy, är ett svensk elitseriehockeylag som anses vara sämst i elitserien vilket bekräftas med att dom har vunnit minst SM-guld genom åren. Dom är så dåliga att inget lag vill ha derbyn mot dom. Därför hittar dom på att dom har derbyn mot Skellefteå AIK och lurar i alla kommentatorer det.

Paltskandalen[redigera]

Det ryktas att Luleå Hockey en gång togs på bar gärning på ett hotell med att hålla en orgie på Pite-palt, vilket dels är lokalt landsförräderi för Luleinvånarna, dels anses ge permanenta hjärnskador på just lillhjärnan, vilket anses vara en viktig del av hjärnan på hockeyspelare.

Klacken (gulsvarta flickor)[redigera]

Luleå hockey's klack är sämst på att vara en klack och hatar innerst inne laget. Det har funnits tillfällen då man sett lösa häftstift ligga med piggen upp, vilket anses vara ett anslag till ett lömskt attentat. Det enda dom kan är att ta saker med andra lagsymboler på och elda upp dom, något som anses bero på att klacken främst raggar medlemmar från föreningen Anonyma Pyromaner.